Connect with us

Nieuwste

Verwoestend nieuws voor dochtertje Rico Verhoeven

Rico Verhoeven

Rico Verhoeven en Jachy Duchenne zijn getroffen door een groot familiedrama. Nadat ze van een klimrek viel, brak hun 10-jarige dochter Mikayla haar rug. Het ongeluk vond eerder deze maand plaats.

Jacky was enorm aangeslagen van het ongeluk. Ze vertelde op haar Instagram: “Mikayla is op school gevallen van een klimrek. De eerste 48 uur waren verschrikkelijk voor ons twee maar vooral voor haar. Ik kon alleen maar machteloos toekijken.”

Rolstoel

Jacky onthult aan RTL Boulevard hoe het nu met haar dochtertje gaat. “Ze gaat gewoon naar school, maar wel in een rolstoel. Het gaat relatief goed met haar, maar het meisje moet nog altijd in een ziekenhuisbed slapen.

Mikayla moet wel nog veel activiteiten missen. “Ik heb een soort geïrriteerde prepuber thuis. We gaan vrijdag bijvoorbeeld schaatsen en zij kan niet mee.”

Los Angeles

Op het ogenblik van het ongeluk was vader Rico in Los Angeles. Hij was nog maar pas aangekomen in Amerika, maar keerde meteen huiswaarts. De kickbokser wilde absoluut bij zijn dochtertje zijn om haar te troosten. “Hij was 1,5 dag teruggevlogen, want de volgende dag vloog hij alweer terug naar Amerika”, geeft Jacky nog mee.

Rico vliegt volgende week terug naar Nederland. “Volgende week gaat ze naar haar vader. Dan mag hij voor haar zorgen.”

Lees verder

Nieuwste

Gordon onder vuur na smerige uithaal naar Ewout Genemans

Gordon

Gordon heeft zich de woede van talrijke mensen op de hals gehaald. Hij deelde een smerige sneer uit naar Ewout Genemans. Volgers pikken dit niet. “Wat een zure reactie!”, klinkt het.

Ewout postte op Instagram een kiekje met interventionist Maarten Dammers. Het duo is al enkele maanden op pad voor de opnames van Verslaafd. Volgers zijn heel enthousiast en dat is te merken aan de positieve reacties.

Maar een reactie valt uit de toon. Gordon sneert: “Geen budget voor styling?” De fans snappen niet waarom de presentator zo zuur reageert. “Moet je nou echt altijd andere mensen omlaag brengen om jezelf beter te voelen?”, vraagt iemand zich af.

Gordon heeft de kwalijke gewoonte om zijn reacties en berichten telkens te verwijderen. Inmiddels reageerden meer dan tachtig mensen op de reactie van de presentator. Enkelen vallen Gordon persoonlijk aan. “Ze kunnen beter iets aan jouw hoofd doen”, haalt iemand uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ewout Genemans (@ewoutgenemans)

Lees verder

Nieuwste

Opnieuw slaande ruzie tussen Bassie en Adriaan

Bassie en Adriaan

Het is weer heibel tussen de broers Aad en Bas van Toor. Adriaan mag niet meer bij Bassie op de koffie omdat hij gevaccineerd is tegen corona.

Aad van Toor zit in zak en as omdat hij geen contact meer heeft met Bas. Bas verbrak de banden met zijn broer naar aanleiding van een discussie over het coronavaccin. Aad onthulde aan Story dat hij zich inderdaad liet vaccineren.

Opzettelijk besmetten

Bas wil niet dat Aad nog op bezoek komt omdat hij hem opzettelijk zou willen besmetten. Dat is natuurlijk onzin. Aad vindt de situatie vreselijk en hij krijgt ook geen antwoord meer op mailtjes. “Ik heb er alles aan gedaan, maar het houdt op een gegeven moment op.” Ook dochter Liesbeth zit heel verveeld met de toestand. Zij zegt: “Het enige wat we tegen Aad hebben gezegd is dat hij hier niet kan komen wanneer hij uit een vliegtuig komt. Hij zal dan eerst tien dagen in quarantaine moeten.”

Aad voegt er nog aan toe dat hij bang is dat hij zijn broer nooit meer zal zien vanwege zijn zwakke gezondheid.

Lees verder

Nieuwste

BREAKING: Prinses Beatrix positief getest op coronavirus

Beatrix

Prinses Beatrix is positief getest op het coronavirus nadat ze last had van een milde verkoudheid. Ze ging meteen in quarantaine.

De Rijksvoorlichtingsdienst laat weten dat de prinses zich strikt houdt aan alle basisregels die gelden voor mensen die positief testten op het virus.

Personen die recent in contact kwamen met de prinses zijn op de hoogte gebracht. Ook zij zullen zich laten testen en in quarantaine gaan.

Later meer…

Lees verder

Trending