Connect with us

Nieuwste

Rijke Russen woedend op Arnold Schwarzenegger na video over Oekraïne

arnold schwarzenegger

Verschillende Russische televisiepersoonlijkheden en media zijn woedend op Arnold Schwarzenegger nadat hij zich in een video tot Rusland richtte over de invasie van Oekraïne. De acteur krijgt zware kritiek.

Schwarzenegger ging vorig weekend compleet viraal met een video waarin hij zei van de Russen te houden. Daarom vertelt hij hen de waarheid. De acteur legt uit dat er verschrikkelijke dingen gebeuren in Oekraïne die verzwegen worden. Hij vond dat de Russen hiervan op de hoogte moeten zijn en spoorde mensen aan om de video massaal te delen.

In eerste instantie is de video genegeerd door de Russische mediakanalen. Toen hij viraal ging op Telegram en Twitter, konden ze niet anders dan er aandacht aan besteden.

De Russische presentator Vadin Gigin was woedend en vroeg zich in zijn show af hoe hij de waarheid kan vertellen als hij zelf in Californië woont. Powerlifter Maryana Naumova zei dan weer dat de acteur in een denkbeeldige realiteit leeft. Schrijver Zakhar Prilepin vindt dat de oud-gouverneur van Californië een roofdier en een vijand is.