-

Nieuwste

Nog meer bedrijven laten Meilandjes vallen als een baksteen

Meilandjes

Steeds meer bedrijven dumpen de Meilandjes naar aanleiding van hun islam kritische uitspraken. Na Emma Matrassen en Hallmark zetten ook HelloFresh en Nivea de samenwerking met de familie stop.

Erica Meiland deed in haar boek enkele heftige uitspraken over de islam. Dochter Maxime nam het voor haar op. Maxime deelt nu het hardst in de klappen. Na Emma zijn nu ook haar opdrachten met HelloFresh en Nivea stopgezet. De dochter van Erica en Martien postte geregeld gesponsorde berichten op haar Instagram, maar dat is nu gedaan.

Einde

HelloFresh legde geen verklaringen af, maar biograaf Jan Dijkgraaf is de stopzetting een feit. Hij laat weten: “Zonder daarmee publicitair ‘goede sier’ te maken, hebben twee andere bedrijven, Nivea en Hello Fresh, de samenwerking met Maxime Meiland vorige week ook opgezegd. Bron: Erica.”

Dijkgraaf is het er niet mee eens. “Ik roep iedereen op om vandaag nog het duurste Emma-matras (de Hybrid Cyber) te bestellen en er (advies van jullie) minimaal zes weken op te slapen en het vervolgens binnen de ‘100 dagen proefslaapperiode’ gratis weer door jullie te laten ophalen, zodat ze hun volledige aankoopbedrag terugkrijgen.”

Stopzetting samenwerking SBS6?

Iedereen kijkt nu naar SBS6. De vraag is of ze nog wel kunnen blijven. Angela de Jong ziet alvast geen probleem. “Zolang de familie Meiland de kurk blijft waar het wrak SBS op drijft, hoeven Martien en co zich geen zorgen te maken.” Ze schrijft nog in haar column: “Maar gelukkig gaan in déze familie kijkcijfers en inkomsten boven principes, dat heeft de rel rond VI vorig jaar bewezen.”

Steun uit politieke hoek

PVV neemt de verdediging van de Meilandjes op zich. Ze vindt Fleur Agema het niet kunnen dat Maxime wordt gestraft vanwege haar mening. “Cancel culture voor de dochter vanwege wat haar moeder heeft gezegd… Wat is dit toch een in en in ziek land geworden.”

Ook partijbons Geert Wilders laat van zich horen. Hij vindt: “Hou op met het sarren en boycotten van de Meilandjes. Alle bedrijven die de banden met hen verbreken omdat ze de waarheid spreken over de islam verdienen zelf een boycot! Erica Meiland is een dappere vrouw. Ze verdient steun van ons allemaal!”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder