Connect with us

Nieuwste

FC Twente-speler Jody Lukoki op 29-jarige leeftijd overleden

Jody Lukoki

Voetballer Jody Lukoki is overleden op 29-jarige leeftijd. Zijn zaakwaarnemer Menno Groenveld bevestigt het droevige nieuws.

Groenveld laat weten: “Bij deze wil ik bevestigen dat ik inderdaad op de hoogte ben gesteld door zijn familie betreft het overlijden van Jody. Wij als agentschap zijn hiervan diep geshockeerd. De exacte oorzaak van overlijden is bij ons nog niet bekend. De familie is in shock en erg verdrietig. Jody was een hele vrolijke jongen, en was bijna hersteld van zijn blessure. Voor nu wil ik het hierbij laten en graag vraag ik ook van journalisten om de situatie los te laten en familie en vrienden ruimte te geven om dit te verwerken.”

FC Twente, de laatste werkgever van Jody, reageert vol ongeloof op het overlijden. “Het is ongelofelijk. Op deze jonge leeftijd. Zo triest. Dit is echt verschrikkelijk. We leven mee met zijn familie en vrienden”, zegt technisch directeur Jan Streuer.