Connect with us

Nieuwste

NET BINNEN: Ali B. slachtoffer van gewapende overval vlakbij woning

Ali B.

Donderdagavond was Ali B. bij zijn woning het slachtoffer van een gewapende overval. De rapper bevestigt het nieuws op Instagram. “Geen zorgen, het gaat goed”, zegt de rapper.

Ali B.: “Ik ben overvallen met mijn chauffeur bij mij in de straat. Ik kan voor de rest vanwege het politieonderzoek niets zeggen. Het gaat goed, we zijn gezond. Mensen wilden wat hebben, ik heb het gegeven. Ik hoop dat ze de daders pakken. That’s it.”

Voor het overige wil hij niets kwijt. Alleen hoopt Ali dat de politie zijn werk doet en dat de daders snel gevat worden.

Rond 21:15 uur liep de melding over de overval binnen bij de politie. Er waren meerdere daders. De technische recherche sloot de wijk af voor sporenonderzoek. Donderdagavond wilde of kon de politie nog geen verklaring afleggen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

Lees verder

Nieuwste

BREAKING: Prinses Beatrix positief getest op coronavirus

Beatrix

Prinses Beatrix is positief getest op het coronavirus nadat ze last had van een milde verkoudheid. Ze ging meteen in quarantaine.

De Rijksvoorlichtingsdienst laat weten dat de prinses zich strikt houdt aan alle basisregels die gelden voor mensen die positief testten op het virus.

Personen die recent in contact kwamen met de prinses zijn op de hoogte gebracht. Ook zij zullen zich laten testen en in quarantaine gaan.

Later meer…

Lees verder

Nieuwste

Anti-Zwarte Piet-demonstranten in Volendam aangevallen met eieren en oliebollen

Volendam

Vanmiddag is in Volendam een groep anti-Zwarte Piet-betogers aangevallen. De actievoerders hadden zich verzameld bij het Havenhof toen ze door een grote groep belaagd zijn.

De voorstanders van Zwarte Piet begonnen hen te bekogelen met eieren en oliebollen van een nabijgelegen kraam. Ook zijn er klappen gevallen. De betoging was niet op voorhand aangekondigd.

Het ging om demonstranten van Kick Out Zwarte Piet. Ze scandeerden onder andere ‘Volendam, schaam je dood!”

Toen de bekogeling begon, trokken de betogers zich terug naar een bus. De tegendemonstranten omsingelden de bus en dan volgden er nog meer eieren en oliebollen. Er is ook vuurwerk afgestoken.

De politie was slechts beperkt aanwezig en kon aanvankelijk niet veel doen. De bus met demonstranten kon uiteindelijk gewoon vertrekken. Een politiewoordvoerder had het over een ‘grimmige’ sfeer.

Lees verder

Nieuwste

Meisje (13) geëlektrocuteerd in bad door telefoon aan lader

kabel van lader

In de Franse stad Mâcon is een 13-jarig meisje in bad geëlektrocuteerd nadat haar mobiele telefoon in bad was gevallen. Op dat moment lag de telefoon aan de lader.

In eerste instantie lukte het nog om het kind te reanimeren. Dat melden de Franse media. Na enkele dagen in coma in het ziekenhuis in Lyon, is ze toch bezweken aan haar verwondingen.

De moeder van het meisje heeft in een lokale krant een dringende waarschuwing. “Laat dit een waarschuwing zijn voor alle jongeren die altijd hun mobieltje vasthebben: geen telefoon in bad!”

Lees verder

Trending