-

Nieuwste

Heftige verhalen over Arjen Lubach: ’16-jarige stagiaire mee naar hotel’

Lubach

Er doen heftige verhalen de ronde over Arjen Lubach. Eerder meldde Yvonne Coldeweijer al dat de presentator grensoverschrijdend gedrag vertoont. Juicechannel kreeg van bronnen ook rare verhalen te horen. “Arjen heeft geprobeerd een stagiaire mee te krijgen naar zijn hotelkamer”, schrijven ze op Instagram.

Iemand uit de directe omgeving van Lubach kwam naar buiten met een pikant verhaal. “Het schijnt dus dat op avonden dat Martine de kinderen heeft, Arjen in zijn Range Rover de Amsterdamse studentenpandjes afgaat.” Wat vreet hij daar dan uit? “Hij duikt dan het bed in bij de meisjes die zich aan hem hebben aangeboden.” Ook op het werk zou hij zijn handen niet kunnen thuishouden. “Op het werk schijnt hij nogal druk te zijn met vrouwelijke collega’s, maar dit was niet altijd even gewenst…”

16-jarige stagiaire

Dat laatste verhaal krijgt nu een vervelend staartje. “Wij hebben een geluidsopname ontvangen waarin wordt verteld door een bron dat Arjen Lubach heeft geprobeerd een stagiaire mee te krijgen naar zijn hotelkamer. Die stagiaire waar we het over hebben was 16 jaar oud!”

Lubach cancelen?

Journalist Mark Koster beweert dat VPRO een onderzoek instelde naar de presentator. VPRO ontkent dat in alle toonaarden. “Dit is niet correct. De VPRO doet geen onderzoek naar Arjen in welke vorm dan ook. We zien daarvoor ook geen aanleiding.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder