-

Nieuwste

Gordon laat het breed hangen in trouwvilla van Sylvie Meis

Gordon

De villa van Gordon in Blaricum is eindelijk verkocht en zijn afscheidsfeest is ook achter de rug. Alvorens de presentator definitief naar Dubai vertrekt, viert hij nog even vakantie in Italië en dat doet hij in stijl.

De grijze zanger schrijft bij een heerlijk kiekje in het zwembad: “La vita è bella!” Hij vertoeft in het zwembad van Villa Cora. Dat is ook de plaats waar Sylvie Meis vorig jaar het jawoord gaf aan haar echtgenoot Niclas Castello.

De Italiaanse sprookjesvilla stond vorig jaar in september volop in de schijnwerpers. Het huwelijksfeest van Sylvie duurde niet minder dan vier dagen! Enkele dagen voordien gunde de kleine Diva de fotografen al een glimp van het zwembad, zij het van buiten de poort.

Een verblijf in Villa Cora in Florence is niet goedkoop. Het gaat om een vijfsterrenhotel met spiegelzaal, indoor spa en groot zwembad. De prijzen voor een kamer schommelen rond de 500 euro voor een nachtje. Voor de grotere suites moet je dieper in de buidel tasten, tot zelfs 1.000 euro voor een overnachting.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder