-

Nieuwste

Jaimie Vaes haalt stevig uit naar ex-verloofde Lil’ Kleine

Jaimie Vaes

Het is nog maar de vraag of het ooit nog goedkomt tussen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine. Jaimie kiest nu volop voor zichzelf.

Ze plaatst een niet mis te verstane boodschap op Instagram. “Je straalt anders wanneer je je omringt met mensen die het goed met je voor hebben.” De realityster geeft daarmee aan dat ze alle slechte mensen uit haar leven wil bannen. Ze wil alleen nog mensen om zich heen die haar positieve energie geven.

Opnieuw geluk vinden

In de trailer van de nieuwe ‘Jaimie: In the Vaes Lane’ liet ze verstaan dat ze gewoon terug gelukkig wil zijn. Dat is nu even het allerbelangrijkste.

(Lees verder onder de post)

boodschap jaimie vaes

Ook kwam ze nog eens terug op het gewelddadig incident op Ibiza waarbij Lil’ Kleine haar mishandeld zou hebben. “Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee. Dat is ook echt het laatste wat ik wil, maar dit is wel het leven. Leuk is anders. Het is heel goed dat we even niet in elkaars aura zitten. Zodat ik even mijn rust kan pakken. En ook voor hem is het goed.”

Ze besluit: “Ik kan er nu niets anders van maken dan dat er iets speelt. Ik wil me nu even op mezelf focussen en weer gelukkig worden. Dat is waar ik nu naar uitkijk.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder