-

Nieuwste

Estavana Polman scheldt Wilfred Genee de huid vol: ‘Arrogante zak!’

Estavana Polman

Handbalster Estavana Polman haalde in De Oranjezomer van zaterdag hard uit naar Wilfred Genee. Ze riep: “Arrogante zak!”

Estavana zat aanvankelijk wat ongemakkelijk aan tafel tussen de heren van Veronica Inside. Ze vroeg angstig: “Ik hoop dat jullie een beetje lief zijn.” De vriendin van Rafael van der Vaart haalde daarna meteen uit naar Wilfred Genee.

Arrogant

Wilfred steekt van wal: “Ik fietste daarnet nog en toen zagen we elkaar en dat liep een beetje verkeerd.” Daar denkt Estavana anders over: “Nee, je deed gewoon heel arrogant. Je fietste me gewoon zo voorbij! En daarna ging ‘ie zich verontschuldigen.”

Ruzie

Op videobeelden van eerder die dag was te zien hoe Wilfred en Estavana een heftige discussie hadden.

Wilfred: “Ik reed je bijna van je sokken, hè? Had je het niet door?”

Estavana: “Nou echt wel, maar ik dacht: die arrogante zak zegt niks.”

Wilfred: “Ik dacht dat jij me niet herkende?”

Estavana: “Ja dag!”

Wilfred: “Ik keek je nog zo aan zelfs…”

Estavana: “Nee, niet waar, pas véél later.”

Estavana heeft er nu wel genoeg van en haalt uit: “Nee, hier op televisie: dit is niet waar! Het is gewoon een arrogante zak, gewoon een arrogante bal.” Na de video zegt Wilfred droogjes: “Nou, leuk. Welkom dat je er bent…”

Gemiste Spelen

Polman zou nu eigenlijk in Tokio moeten zijn. Een blessure houdt haar helaas weg van de Spelen. “Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het me niets deed. Als ik de foto’s voorbij zie komen met de olympische ringen. Maar op een gegeven moment zet je er een soort van streep doorheen, van: het is niet anders”, vertelt ze nog.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder