-

Nieuwste

Net binnen: Melissa Kremer van ‘Mijn kwaad bloed’ op 25-jarige leeftijd overleden

Melissa Kremer bij Jinek

Nederland leerde Melissa Kremer kennen van haar boek ‘Mijn kwaad bloed’. Melissa, die aan acute leukemie leed, is overleden op 25-jarige leeftijd. Dat is bekendgemaakt op haar Instagrampagina.

Het bijschrift bij een ontroerend gedicht leest: “Ze is er niet meer, ze is een ster. Ze is een ster aan de hemel. Onze lieve, dappere Melissa zal voor altijd in onze gedachten zijn. Ze laat iets onbeschrijfelijk groots na, ontelbare lichtpuntjes voor jou en mij.”

Bas Smit zwaar aangeslagen

Bas Smit, die zich altijd inzette voor Melissa en haar het eerste exemplaar van haar boek overhandigde, is kapot van verdriet. Hij deelt het bericht van haar overlijden en schrijft: “Onze lieve Melissa is overleden. Wat een voorbeeld zal ze altijd voor ons zijn. Tot het einde zo hard geknokt! Hoe donker het af en toe ook is, er zijn altijd lichtpuntjes. Melissa zal altijd ons lichtpuntje aan de hemel zijn. Denk aan haar lieve mama, broertje, vriendin, familie en vrienden.”

Enkele dagen geleden liet Bas Smit nog weten dat Melissa een loodzware tijd doormaakte en zwaar moest knokken. Volgers maakten zich al zorgen dat het zo stil was op haar Instagrampagina.

Mijn kwaad bloed

Haar boek ‘Mijn kwaad bloed’ met gedichten en verhalen was een droom die uitkwam voor haar. Ze gaf aan hiervoor eindeloos dankbaar te zijn. De helft van de opbrengst van haar boek gaat naar onderzoek tegen kanker. Melissa vertelde eerder over haar boek: “Het is heel klote dat ik er straks niet meer ben, maar het doel is mijn gezin en hematologie financieel te steunen en met dit boek kan ik dat.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Melissa Kremer (@mijnkwaadbloed)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder