-

Nederland

Maxime Meiland walgt van tokkies die Hugo de Jonge lastigvallen

Maxime Meiland steunt Hugo de Jonge

Maxime Meiland nam het op haar Instagram gisterenavond op voor uittredend minister Hugo de Jonge.

Maxime deelt op haar Instagram een video van voorbije week waarin een dame de minister op straat lastigvalt en achtervolgt. De vrouw kwam naar eigen zeggen ‘in liefde’, maar begon de minister te bestoken met een spervuur van onzin.

Krijsen

Mensen waren niet te spreken over de actie van de dame. Een van de reacties was: “Mensen op straat zo onbeschoft lastigvallen en ook nog vinden dat je goed bezig bent. Dan ben je wel echt van het padje af. Met je liefde. Hou toch op. Respect voor de kalmte van Hugo de Jonge.”

Op de beelden zien we hoe de vrouw de minister op een heel onbeschofte manier benadert. De minister is overigens druk aan het bellen. Hugo vraagt de vrouw vervolgens heel beleefd om hen niet te onderbreken. Dan slaat de toon om. De ‘verslaggeefster’ zegt: “Hugo zullen we even schreeuwen samen? Misschien helpt dat.”

Maxime Meiland kan er niet om lachen. Zij schreef bij een screenshot: “Iemand die het op dit moment zo druk heeft met de crisis zo lastig vallen … Hoe haal je het in je hoofd?”

Bekijk de video hieronder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Karin-Maria Keser (@karinmariakeser)

Nederland

Maxime Meiland ziet zich geconfronteerd met aanzienlijke financiële uitdagingen: ‘Niemand lijkt bereid die grot voor 2,2 miljoen euro te kopen!’

Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer besloten eerder dit jaar een villa te verwerven met een aanzienlijke prijskaart van maar liefst 2,2 miljoen euro.

Echter, nog geen jaar later blijkt dat het huis behoorlijk wat gebreken vertoont en een energielabel G heeft.

Dit label, waarbij ‘G’ staat voor ‘Grot’, werd onthuld door tv-makelaar Alex van Keulen in RTL Boulevard.

Alex legde uit: “Er zijn ook huizen te koop voor dezelfde prijs, maar met een energielabel A. Ja, G staat echt voor grot. Dat betekent dat je constant moet blijven verwarmen.

Het aanbrengen van muurisolatie in zo’n woning is een kostbare zaak, denk aan meer dan 100 duizend euro om dit te herstellen. Ik wens ze veel succes, maar ik heb het gevoel dat deze woning nog wel even te koop zal blijven staan.”

Ondertussen blijkt dat Maxime en Leroy recentelijk twee aangrenzende percelen hebben verworven om twee afzonderlijke huizen te laten bouwen.
Maxime Meiland

De exacte plannen zijn nog onduidelijk, maar het lijkt erop dat ze niet samen onder één dak willen wonen, maar naast elkaar.

De bouwwerkzaamheden moeten nog van start gaan, en zelfs de eerste heipaal is nog niet de grond in gegaan. Maxime heeft echter dringend tijd nodig om haar villa te verkopen, gezien de maandelijkse hypotheeklasten van 14.000 euro en de oplopende stookkosten nu de winter nadert.
Maxime Meiland
Het komt vaak voor dat huizen met een energielabel en prijsklasse als deze jarenlang te koop blijven staan. Gedurende deze periode blijven de kosten opstapelen voor Maxime en Leroy. Hopelijk kunnen Martien en Erica bijspringen in geval van nood.

Lees verder