-

Nieuwste

ZIEN: Man ramt reclamebord en geeft hulpverlener karatetrap

Man ramt reclamebord

Een auto in Barendrecht vloog over een rotonde en knalde daarna tegen een reclamebord. Dan viel de bestuurder de toegesnelde hulpverleners aan.

Rijnmond meldt dat een getuige de man zag uitstappen. Zijn auto was tegen een reclamebord tot stilstand gekomen. Toen de hulpverleners arriveerden, vonden ze hem in het riet.

Daarna rende de man naar de ambulance en gaf een ambulancebroeder een karatetrap tegen de borst. Ook gaf hij een politieagent een klap.

De man kreeg een kalmeringsmiddel toegediend en pas daarna kon hij in de ambulance gebracht worden. De ambulancebroeder was zo zwaar gewond, dat de politieagent de ambulance moest besturen.

Volgens de regionale nieuwszender had de man wellicht gedronken. Omdat een blaastest niet mogelijk was, is een bloedstaal afgenomen.

De man is naar het ziekenhuis afgevoerd. Na zijn ontslag uit het ziekenhuis, zal de politie hem aanhouden.

Het is een schande dat hulpverleners het mikpunt zijn van zinloos geweld. Dit kunnen we niet aanvaarden en dit moet dringend stoppen. Ook tijdens de avondklokrellen probeerden relschoppers een ziekenhuis aan te vallen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder