Connect with us

Economie

Zwaar oppassen geblazen voor Sylvie Meis na sluiting caféterras.

Het wereldberoemde caféterras Sénéquier in Saint-Tropez is per direct gesloten na coronabesmettingen onder de medewerkers.

Ook Sylvie Meis is een van de vaste klanten van het beroemde terras met de rode stoeltjes. Deze zomer was de kleine diva er twee keer en vorige week was ze er nog met haar verloofde. Over precies een maand stappen de twee in het huwelijksbootje.

View this post on Instagram

Hello new week ? #sainttropez #summerfeeling

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Voorzorgsmaatregelen

De krant Nice-Matin meldt dat er minstens twee personeelsleden besmet zijn met corona. De eigenaar van de hotspot zegt dat het gaat om voorzorgsmaatregelen. Het is niet bekend of Sylvie momenteel nog in Saint-Tropez vertoeft. De voorbije dagen was ze daar in elk geval nog wel vakantie aan het vieren.

Het caféterras is ondertussen afgezet met palen en linten.