Connect with us

Economie

Zoontje Chantal Bles opgenomen in ziekenhuis.

Robert Doornbos en Chantal Bles moesten even schrikken. Het koppel moest hun zoontje Josh naar het ziekenhuis brengen. Het ventje had een virale infectie en moest opgenomen worden. Dat meldt de voormalige coureur op zijn Instagram.

Hoewel het ondertussen beter gaat met het kleintje, zijn de ouders nog flink van streek. Robert schreef bij een kiekje van zijn zoontje: “Wat ben ik trots op mijn kleine vriendje.” Josh kreeg zelfs een certificaat van dapperheid! Robert stelt de volgers gerust en geeft mee dat de jongen alweer naar huis mocht. Josh had een virale infectie, maar het is niet duidelijk wat voor ’n infectie het precies was.

De volgers van Robert zijn er het hart van in. Een fan reageerde: “Jeetje, heftig voor jullie.” Een andere social mediagebruiker schreef: “Wat krijgen jullie klappen, zeg.” Die laatste opmerking verwijst natuurlijk hun dochtertje Jada. Het meisje is ondertussen een jaar schoon verklaard van kanker. In 2018 kreeg ze de diagnose van een groot gezwel in haar buik. Nu gaat het een stuk beter en genieten de ouders met volle teugen van elk moment met hun kinderen.