-

Economie

Zoontje Chantal Bles opgenomen in ziekenhuis.

Robert Doornbos en Chantal Bles moesten even schrikken. Het koppel moest hun zoontje Josh naar het ziekenhuis brengen. Het ventje had een virale infectie en moest opgenomen worden. Dat meldt de voormalige coureur op zijn Instagram.

Hoewel het ondertussen beter gaat met het kleintje, zijn de ouders nog flink van streek. Robert schreef bij een kiekje van zijn zoontje: “Wat ben ik trots op mijn kleine vriendje.” Josh kreeg zelfs een certificaat van dapperheid! Robert stelt de volgers gerust en geeft mee dat de jongen alweer naar huis mocht. Josh had een virale infectie, maar het is niet duidelijk wat voor ’n infectie het precies was.

De volgers van Robert zijn er het hart van in. Een fan reageerde: “Jeetje, heftig voor jullie.” Een andere social mediagebruiker schreef: “Wat krijgen jullie klappen, zeg.” Die laatste opmerking verwijst natuurlijk hun dochtertje Jada. Het meisje is ondertussen een jaar schoon verklaard van kanker. In 2018 kreeg ze de diagnose van een groot gezwel in haar buik. Nu gaat het een stuk beter en genieten de ouders met volle teugen van elk moment met hun kinderen.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder