-

Economie

Vliegtuigmaatschappij betaalt je begrafenis als je tijdens vlucht besmet raakt met corona.

Emirates is de eerste vliegtuigmaatschappij ter wereld die een gratis Covid-19 verzekering aanbiedt. Zo willen ze mensen terug aan het vliegen krijgen.

Passagiers zijn gedekt voor medische behandeling, quarantaine op hotel. En zelfs hun begrafenis wordt betaald wanneer ze het virus oplopen tijdens het reizen en sterven.

Het aanbod is 31 dagen geldig vanaf de start van de reis van de passagier en is geldig eind oktober. Dat betekent dat wanneer een reiziger tijdens zijn reis de diagnose van corona krijgt, de medische kosten gedekt zijn tot 150.000 euro. Wanneer een passagier in lockdown moet in een vreemde stad, betaalt de maatschappij tot 100 euro per dag verblijfskosten.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder