-

Economie

Bibi Breijman in diepe r0uw: ‘Hersentum0r’

Bibi Breijman wordt gec0nfronteerd met een tragisch verlies, dat ze deelde op sociale media. Ze onthulde het droevige nieuws dat de partner van haar oma plotseling is 0verleden.

Niet lang geleden beleefde het paar nog een onvergetelijke dag, toen Bibi haar oma fotografeerde voor het televisieprogramma “Het Perfecte Plaatje.”

In haar bericht begint Bibi met de woorden: “Vandaag is een droevige dag…” Ze vervolgt met de herinnering aan een moment slechts enkele weken geleden, waarin haar oma straalde voor de camera tijdens de opnames van “Het Perfecte Plaatje.”

Tijdens deze emotionele dag werd haar oma gesteund door haar partner. Samen wilden ze graag nog een keer het Indisch monument bezoeken en beleefden ze een prachtige dag.

Helaas sloeg het noodlot kort daarna toe. Bibi onthulde dat haar oma’s partner minder dan een week later werd geconfronteerd met een verw0estende diagn0se: negen tumoren in zijn hoofd.

Ze herinnert zich hun bijzondere verhaal met warmte en liefde en hoopt dat ze ooit in staat zal zijn om het op te schrijven.

Maar bovenal hoopt ze dat hij in de hemel toegang heeft tot een geweldige muziekinstallatie.

Dit hartverscheurende nieuws raakte velen, en Bibi’s openheid over het verdrietige verlies van haar oma’s partner toont haar sterke band met haar familie en de diepgaande emoties die bij dit verlies horen.

Het is duidelijk dat ze haar oma’s partner diep zal missen, maar ze koestert de mooie herinneringen aan de bijzondere dag die ze samen hebben beleefd.

Dit droevige verhaal herinnert ons aan de kwetsbaarheid van het leven en benadrukt het belang van het koesteren van kostbare momenten met dierbaren.

Het is een herinnering aan de onvoorspelbaarheid van het leven en de kracht van liefde en steun in moeilijke tijden.

Bibi Breijman’s bericht op sociale media heeft de aandacht getrokken van velen en heeft een hartverwarmende herinnering achtergelaten aan de liefde tussen haar oma en haar partner.

Het is een eerbetoon aan een bijzonder persoon die nu boven is, hopelijk omringd door de prachtige muziek waar hij van hield.

Onze gedachten gaan uit naar Bibi Breijman en haar familie in deze moeilijke tijd, en we wensen hen troost en steun bij het verwerken van dit verlies.

Het is een herinnering aan de fragiliteit van het leven en de waarde van het delen van liefde en herinneringen met degenen die we koesteren.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder