Connect with us

Economie

Trouwplannen? Yolanthe gezien in prachtige trouwjurk.

Een welingelichte bron onthulde onlangs aan Story dat Yolanthe en Wesley weer voorzichtig aan het daten zijn. En als klap op de vuurpijl, is Yo nu ook nog eens gezien in een prachtige trouwjurk!

De beelden van de knappe bruid circuleerden op Instagram Stories. Het heeft echter compleet niets met Wesley te maken. Yolanthe is immers druk bezig met de opnames van de nieuwe komedie ‘Just Say Yes’, en die gaat over trouwen. Het is nog niet geweten met wie Yolanthe in de film in het huwelijksbootje gaat stappen.

In zijn boek deed Wesley eerder een heuse liefdesverklaring aan Yolanthe. Hij zou haar maar al te graag terug aan zijn zijde hebben. Het lijkt er nu op dat Yolanthe hem toch een tweede kans zou willen geven. Dat is echter nog door geen van beide partijen bevestigd.

Instagram Stories