-

Economie

Trouwplannen? Yolanthe gezien in prachtige trouwjurk.

Een welingelichte bron onthulde onlangs aan Story dat Yolanthe en Wesley weer voorzichtig aan het daten zijn. En als klap op de vuurpijl, is Yo nu ook nog eens gezien in een prachtige trouwjurk!

De beelden van de knappe bruid circuleerden op Instagram Stories. Het heeft echter compleet niets met Wesley te maken. Yolanthe is immers druk bezig met de opnames van de nieuwe komedie ‘Just Say Yes’, en die gaat over trouwen. Het is nog niet geweten met wie Yolanthe in de film in het huwelijksbootje gaat stappen.

In zijn boek deed Wesley eerder een heuse liefdesverklaring aan Yolanthe. Hij zou haar maar al te graag terug aan zijn zijde hebben. Het lijkt er nu op dat Yolanthe hem toch een tweede kans zou willen geven. Dat is echter nog door geen van beide partijen bevestigd.

Instagram Stories

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder