Connect with us

Economie

Bakker legt iedere avond water en voedsel op bankje voor mensen in nood.

In Sicilië buiten een bakkerij gebeurt er elke avond iets heel speciaals. In het park staat een bankje met water en voedsel. Bakker Fedele laat de levensmiddelen er elke avond achter voor mensen in nood.

De rijkdom in de wereld is ongelijk verdeeld. Dat brengt ook grote verschillen met zich in onze maatschappij. We moeten beseffen dat niet iedereen het even goed heeft als ons. Veel te veel mensen worden gedwongen om in armoede te leven.

Een dak boven het hoofd, eten op tafel en mensen die van ons houden, zijn dingen die we vanzelfsprekend vinden. Maar dat is niet zo. We moeten gewoon heel erg dankbaar zijn voor deze eenvoudige dingen.

Er zijn heel veel personen die het ontzettend moeilijk hebben en die mensen moeten we helpen. Niet iedereen is zo onbaatzuchtig, maar bakker Fedele zet zich al 19 jaar lang in voor de minderbedeelden in zijn buurt.

Iedere avond laat Fedele pakjes melk, zakken brood, water, olijfolie en andere spulletjes achter op een bankje in de buurt van zijn bakkerij in Caltanissetta. Hij laat de voedingsmiddelen achter voor mensen die het niet zo breed hebben en moeite hebben om te overleven.

Fedele is een man met het hart op de juiste plaats. De bakker wil gewoon mensen helpen die het niet zo goed hebben als hij.

Laten we deze lieve bakker overladen met hartjes!