Connect with us

Economie

Royaltyexpert Marc van der Linden was bijna dood.

Marc van der Linden is twee weken geleden opgenomen in het ziekenhuis. Nu vertelt de royaltyexpert dat hij bijna overleed.

Geen corona

Marc vertelde aan RTL Boulevard: “Het was geen corona en geen buikwandcorrectie.” Hij gaf aan dat dit de vragen waren die mensen het meest stelden. Marc onthulde wel dat hij heel erg ziek was. De royaltydeskundige legde uit: “Ik heb een nierziekte en die ging mis. En daarvoor heb ik in het ziekenhuis gelegen en voor de rest ga ik het lekker privé houden.”

Door oog van de naald

Marc zegt dat het heel spannende tijden waren. Hij laat weten: “Ik ben wel heel erg geschrokken want het is echt bijna kantje boordje geweest. Mijn familie is ook geschrokken, maar sinds ik weer thuis ben, herstel ik heel snel. Het gaat nu hartstikke goed met me.”

Marc eindigt zijn bericht met iedereen te bedanken voor de vele steunberichten.

View this post on Instagram

Dank voor de ontelbare hartverwarmende berichten nav het feit dat ik in het VU was opgenomen. Dank ook aan de zorg die ik daar kreeg en die er voor gezorgd heeft dat ik er überhaupt nog ben. In mijn hoofd ben ik helemaal de oude, maar lichamelijk moet ik nog wat herstellen. Wat ik had? Het kost me een half uur om het te vertellen en het is dan uit de derde hand want ik heb er niks van meegekregen vanwege de hoge koorts en de gevolgen daarvan. En eigenlijk vind ik het ook gewoon privé-info. Niet privé is het dat er een boek van me is verschenen: Fastfood met Máxima. Het bevat vele herinneringen aan reizen met de Koningin maar ook mijn gevoelens bij de Inhuldiging en het Staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. En dat voor slechts 7,95!

A post shared by Marc van der Linden (@marcvanderlindenm) on