-

Economie

Roxeanne deelt eerste beelden van hereniging met André.

Op haar Instagram deelt Roxeanne Hazes een prachtig kiekje van de hereniging met André Hazes. We zien hoe de neefjes Fender en de kleine André elkaar de hand reiken. Het plaatje wordt overladen met positieve reacties.

Spelende neefjes

De volgers kunnen niet genoeg krijgen van het kiekje. Lieke van Lexmond laat weten: “Dit is een prachtig beeld. Familie, koesteren!” Ook partner Erik Zwennes vindt het geweldig. Hij reageert met een spierbal.

Het was jarenlang koude oorlog tussen André en Roxeanne. Ze hadden niet echt ruzie, maar ze spraken elkaar vrijwel nooit. Zelfs de neefjes kenden elkaar niet. Toen Monique en Roxeanne elkaar in de Ziggo Dome tegen het lijf liepen, besloten de vrouwen dat het hoog tijd was dat de jongetjes elkaar zouden leren kennen. Op die manier was het ijs tussen Roxeanne en André weer gebroken. Roxeanne zegt dat het ook goed klikte tussen Erik en André. Ze legde uit aan Privé: “Ze zijn allebei gek op sport en daar hebben ze het veel over gehad. Het verliep heel natuurlijk, heel fijn.”

Koek en ei

Het lijkt erop dat het weer helemaal koek en ei is tussen Roxeanne en André, want de gezinnen hebben ondertussen nog meer afgesproken. Op die manier hebben ze toch nog een beetje familie in de buurt, want hun moeder Rachel verhuisde deze week naar Spanje. De twee hebben nogal een moeizame relatie met Rachel, maar deze laatste is in de zevende hemel met de hereniging van haar kinderen.

View this post on Instagram

FAM❤️ ?: @ishootpeople.nl

A post shared by ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) on

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder