Connect with us

Economie

Roxeanne deelt eerste beelden van hereniging met André.

Op haar Instagram deelt Roxeanne Hazes een prachtig kiekje van de hereniging met André Hazes. We zien hoe de neefjes Fender en de kleine André elkaar de hand reiken. Het plaatje wordt overladen met positieve reacties.

Spelende neefjes

De volgers kunnen niet genoeg krijgen van het kiekje. Lieke van Lexmond laat weten: “Dit is een prachtig beeld. Familie, koesteren!” Ook partner Erik Zwennes vindt het geweldig. Hij reageert met een spierbal.

Het was jarenlang koude oorlog tussen André en Roxeanne. Ze hadden niet echt ruzie, maar ze spraken elkaar vrijwel nooit. Zelfs de neefjes kenden elkaar niet. Toen Monique en Roxeanne elkaar in de Ziggo Dome tegen het lijf liepen, besloten de vrouwen dat het hoog tijd was dat de jongetjes elkaar zouden leren kennen. Op die manier was het ijs tussen Roxeanne en André weer gebroken. Roxeanne zegt dat het ook goed klikte tussen Erik en André. Ze legde uit aan Privé: “Ze zijn allebei gek op sport en daar hebben ze het veel over gehad. Het verliep heel natuurlijk, heel fijn.”

Koek en ei

Het lijkt erop dat het weer helemaal koek en ei is tussen Roxeanne en André, want de gezinnen hebben ondertussen nog meer afgesproken. Op die manier hebben ze toch nog een beetje familie in de buurt, want hun moeder Rachel verhuisde deze week naar Spanje. De twee hebben nogal een moeizame relatie met Rachel, maar deze laatste is in de zevende hemel met de hereniging van haar kinderen.

View this post on Instagram

FAM❤️ ?: @ishootpeople.nl

A post shared by ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) on