Connect with us

Economie

Romy Boomsma deelt te schattig kiekje van pasgeboren baby.

Romy Boomsma is zo fier als een pauw op haar tweede dochtertje dat in juni geboren wordt. Het kleintje kreeg een heel bijzondere naam: Juniper. Op Instagram deelt ze nu een te schattig kiekje van haar en haar dochter.

Romy en Arie Boomsma hebben nu drie kinderen samen: dochter Juniper, dochter Bobby, vier jaar oud, en zoontje Mozes van twee jaar. Het koppel trouwde in de zomer van 2015.

Romy sluit niet uit dat er nog een vierde kindje komt. Ze vertelde in LINDA.meiden: “Zeg nooit nooit.” Het gezin woont op een boerderij iets buiten Amsterdam. Enige tijd geleden was het koppel openhartig over hun thuissituatie in Vogue Living. Romy onthulde: “Inmiddels zijn we weer een geoliede machine. Na de geboorte van Mozes hebben we even moeten wennen aan ons nieuwe bestaan met twee kinderen, want je hebt je handen nooit meer echt vrij.”

View this post on Instagram

Juniper♥️.

A post shared by Romy Boomsma ? (@romyboomsma) on