-

Economie

‘Rachel Hazes onthult reden van vele familieruzies.’

Het is niets nieuws onder de zon dat het al jaren niet botert tussen de verschillende leden van de Hazes-clan. Het is gissen naar de reden van de vele familieruzies. Rachel Hazes lijkt nu voor eens en voor altijd duidelijkheid te gaan scheppen.

Ruzies tussen Rachel en de kinderen

Nadat Roxeanne en André Hazes na vijf jaar eindelijk weer toenadering zochten, vertrok Rachel bijna halsoverkop naar Spanje. Zij maakte geen deel uit van de langverwachte verzoening tussen haar kinderen. De reden daarvoor is niet helemaal duidelijk.

Na jaren van windstilte tussen moeder en zoon, ging het eindelijk weer goed tussen Rachel en André. Eerder was al aan het licht gekomen dat Rachel nog maar weinig contact heeft met Roxeanne. Opvallend genoeg vertroebelde hun relatie nadat André zijn moeder weer in de armen sloot.

Opnieuw contact met vader

Rachel had ook jarenlang geen contact meer met haar vader, Jan van Galen. Maar enkele maanden geleden zocht ze toch weer contact met hem. De vader was dolblij dat Rachel bij hem op de stoep stond. De blijdschap was echter van korte duur. Rachel maakte zich boos omdat hij aan de hereniging in de media ging verkondigen.

Wie is de reden van al dat drama?

Het valt op dat Rachel altijd de spilfiguur is in het drama. Misschien is de brunette zelf wel de oorzaak van de vele familietwisten? Gezien Rachel nu aan haar boek werkt, bestaat de kans dat zij eindelijk duidelijkheid gaat scheppen. De brunette vertelde alvast aan weekblad Story: “Mensen zullen mij beter begrijpen.” Het is dus nog even wachten of Rachel alle stinkende potjes zal opentrekken!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder