Connect with us

Economie

‘Rachel Hazes onthult reden van vele familieruzies.’

Het is niets nieuws onder de zon dat het al jaren niet botert tussen de verschillende leden van de Hazes-clan. Het is gissen naar de reden van de vele familieruzies. Rachel Hazes lijkt nu voor eens en voor altijd duidelijkheid te gaan scheppen.

Ruzies tussen Rachel en de kinderen

Nadat Roxeanne en André Hazes na vijf jaar eindelijk weer toenadering zochten, vertrok Rachel bijna halsoverkop naar Spanje. Zij maakte geen deel uit van de langverwachte verzoening tussen haar kinderen. De reden daarvoor is niet helemaal duidelijk.

Na jaren van windstilte tussen moeder en zoon, ging het eindelijk weer goed tussen Rachel en André. Eerder was al aan het licht gekomen dat Rachel nog maar weinig contact heeft met Roxeanne. Opvallend genoeg vertroebelde hun relatie nadat André zijn moeder weer in de armen sloot.

Opnieuw contact met vader

Rachel had ook jarenlang geen contact meer met haar vader, Jan van Galen. Maar enkele maanden geleden zocht ze toch weer contact met hem. De vader was dolblij dat Rachel bij hem op de stoep stond. De blijdschap was echter van korte duur. Rachel maakte zich boos omdat hij aan de hereniging in de media ging verkondigen.

Wie is de reden van al dat drama?

Het valt op dat Rachel altijd de spilfiguur is in het drama. Misschien is de brunette zelf wel de oorzaak van de vele familietwisten? Gezien Rachel nu aan haar boek werkt, bestaat de kans dat zij eindelijk duidelijkheid gaat scheppen. De brunette vertelde alvast aan weekblad Story: “Mensen zullen mij beter begrijpen.” Het is dus nog even wachten of Rachel alle stinkende potjes zal opentrekken!