Connect with us

Economie

‘Rachel Hazes onthult reden van vele familieruzies.’

Het is niets nieuws onder de zon dat het al jaren niet botert tussen de verschillende leden van de Hazes-clan. Het is gissen naar de reden van de vele familieruzies. Rachel Hazes lijkt nu voor eens en voor altijd duidelijkheid te gaan scheppen.

Ruzies tussen Rachel en de kinderen

Nadat Roxeanne en André Hazes na vijf jaar eindelijk weer toenadering zochten, vertrok Rachel bijna halsoverkop naar Spanje. Zij maakte geen deel uit van de langverwachte verzoening tussen haar kinderen. De reden daarvoor is niet helemaal duidelijk.

Na jaren van windstilte tussen moeder en zoon, ging het eindelijk weer goed tussen Rachel en André. Eerder was al aan het licht gekomen dat Rachel nog maar weinig contact heeft met Roxeanne. Opvallend genoeg vertroebelde hun relatie nadat André zijn moeder weer in de armen sloot.

Opnieuw contact met vader

Rachel had ook jarenlang geen contact meer met haar vader, Jan van Galen. Maar enkele maanden geleden zocht ze toch weer contact met hem. De vader was dolblij dat Rachel bij hem op de stoep stond. De blijdschap was echter van korte duur. Rachel maakte zich boos omdat hij aan de hereniging in de media ging verkondigen.

Wie is de reden van al dat drama?

Het valt op dat Rachel altijd de spilfiguur is in het drama. Misschien is de brunette zelf wel de oorzaak van de vele familietwisten? Gezien Rachel nu aan haar boek werkt, bestaat de kans dat zij eindelijk duidelijkheid gaat scheppen. De brunette vertelde alvast aan weekblad Story: “Mensen zullen mij beter begrijpen.” Het is dus nog even wachten of Rachel alle stinkende potjes zal opentrekken!

Lees verder

Economie

Opmerkelijke geruchten over Vladimir Poetin: ‘Leeft waarschijnlijk niet meer’

De afgelopen dagen is er steeds meer vreemd nieuws over de Russische president Poetin. De Britse Daily Star suggereerde dat Poetin misschien al een paar weken dood is en dat een soortgelijk uiterlijk nu wordt gebruikt om het land te besturen.

Poetin is dood

Er zijn veel geruchten in de wereld en we benadrukken dat we niet zeggen dat hij is overleden. Het lijkt erop dat de gezondheid van Poetin wat problemen heeft. Sommige bronnen zeggen dat hij kanker of de ziekte van Parkinson heeft. Deze verhalen zijn ontstaan ​​omdat Poetin er slecht uitzag als hij bijvoorbeeld met het land praatte.

Poetin is al een tijdje dood

Ook de Britse MI6 vermoedt zelf dat Poetin al een tijdje dood is en dat er nu iemand het land bestuurt. Ze beweren dat Poetin er de laatste tijd anders uitziet en denken dat men er al uit ziet. Over het laatste punt zijn we het eens, ook wij vinden dat Poetin er anders uitziet dan een tijdje geleden.

Een bron vertelde de Daily Star: “Poetin is erg ziek en als hij sterft, zal zijn dood weken of zelfs maanden geheim blijven. Het is ook mogelijk dat hij dood is. Ik kan het niet weten. Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden een dubbelganger gebruikte toen hij ziek was en het Kremlin kan nu hetzelfde doen.

Andere geruchten

Dit zijn echter niet allemaal geruchten over de gezondheid van Poetin. Er wordt ook gezegd dat Poetin een operatie onderging in het ziekenhuis. De Daily Mail meldt dat het een bron in Rusland heeft die zegt dat Poetin een kankeroperatie heeft ondergaan.

Sommige Russische journalisten beweren ook dat hij kanker heeft en dat hij constant wordt gecontroleerd door de beste artsen.

Wat is er met Poetin gebeurd? Helaas weet niemand precies wat er met de Russische president aan de hand is. We vermoeden dat er iets aan zit te komen, maar vrezen dat het nooit officieel wordt aangekondigd. We hebben ook gemerkt dat als je naar de recente shows van Poetin kijkt, er iets heel anders aan hem is dan een tijdje geleden.

Lees verder

Economie

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de Lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat de “vuile” Jeroentje Rietbergen het ook deed tijdens haar Voice-time met Ilse de Lange, die een keer coachte op de show.

Opmerkelijk omdat Ilse de Lange al 20 jaar een vriendje had en haar dus zou hebben bedrogen. Yvonne verklaarde zelfs dat de twee niet aan elkaar gehecht waren, maar meerdere keren samen sliepen.

De vraag is wat Linda de Mol ervan vindt, want het ziet ernaar uit dat Linda Jeroen nog een kans heeft gegeven en ze het nog een keer proberen. Als Linda dit niet al wist, zou het waarschijnlijk weer vuurwerk opleveren.

Lees verder

Economie

Heftige onthulling: Koning Willem-Alexander heeft gevochten (Video)

De advocatenbaan is een vaste gast op Vandaag Inside. Ook in andere talkshows is hij regelmatig te zien, maar gisteren deed hij samen met Johan Derksen en Rene van der Gijp een zeer opmerkelijke onthulling.

Hij heeft ooit met niemand minder dan onze koning Willem Alexander gevochten, zo informeerde hij de mannen van VI.

Job Knoester vocht tegen Willem-Alexander

Job en Willem zaten als kind op dezelfde school, vertelde hij aan Today Inside. Hij zei in de talkshow dat hij ooit een vriend van Willem had beledigd en dat het mis ging. Job zei dat William woedend was en rende naar hem toe en greep zijn oor. Toen sleepte hij Job de trap af.

Gevechtsvliegtuig baas

Dus je moet natuurlijk geen problemen zoeken met Willem, maar dat was gelukkig jaren geleden. Job was ook zo vriendelijk om zich op tv te verontschuldigen voor zijn daden in het verleden.

Lees verder

Trending