Connect with us

Economie

Rachel Hazes is naar het buitenland verhuisd.

Rachel Hazes is naar Spanje verhuisd. Ze is ingetrokken in een woning in Barcelona. Dat meldt de weduwe van André Hazes senior op Instagram. Bij de verhuizing kreeg ze de hulp van de familie Kluivert.

Bij enkele kiekjes van haar nieuwe stulpje schreef Rachel: “Jeetje, hoe hard hebben wij gewerkt met zijn allen … Nog nooit zo snel verhuisd in mijn leven …” Verder deelt ze ook nog een foto samen met Rossana Kluivert, met wie ze goed bevriend is. Daarbij staat er te lezen: “Bedankt lieve Ros voor alles weer … vanavond languit op de bank.”

Het is niet geweten of de verhuis tijdelijk of definitief is. Het is goed mogelijk dat ze in Barcelona gewoon even rust zoekt om aan haar nieuwe boek te schrijven. Eerder onthulde Rachel bij een kiekje van haar op Instagram dat ze even rust ging opzoeken om aan het boek te werken.