-

Economie

Rachel Hazes is naar het buitenland verhuisd.

Rachel Hazes is naar Spanje verhuisd. Ze is ingetrokken in een woning in Barcelona. Dat meldt de weduwe van André Hazes senior op Instagram. Bij de verhuizing kreeg ze de hulp van de familie Kluivert.

Bij enkele kiekjes van haar nieuwe stulpje schreef Rachel: “Jeetje, hoe hard hebben wij gewerkt met zijn allen … Nog nooit zo snel verhuisd in mijn leven …” Verder deelt ze ook nog een foto samen met Rossana Kluivert, met wie ze goed bevriend is. Daarbij staat er te lezen: “Bedankt lieve Ros voor alles weer … vanavond languit op de bank.”

Het is niet geweten of de verhuis tijdelijk of definitief is. Het is goed mogelijk dat ze in Barcelona gewoon even rust zoekt om aan haar nieuwe boek te schrijven. Eerder onthulde Rachel bij een kiekje van haar op Instagram dat ze even rust ging opzoeken om aan het boek te werken.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder