-

Economie

Dierenbescherming waarschuwt katteneigenaars voor kiepramen.

De dierenbescherming waarschuwt kattenbezitters nog eens voor het gevaar van kiepramen. De waarschuwing is speciaal voor mensen met katten en kiepramen.

Met het warmere weer willen katten weer naar buiten. Een openstaand kiepraam is heel verleidelijk voor een kat. Maar het is ook heel gevaarlijk. De poezen kunnen namelijk vast komen te zitten in het raam.

En wanneer ze vastzitten, komen ze niet meer zelfstandig los. Als dit gebeurt, is het belangrijk om snel te reageren!

Katten die zo vastzitten, voelen zich in het nauw en kunnen zich lelijk verwonden in hun poging om zich los te wrikken. In het ergste geval kan dit zelfs dodelijk aflopen.

Daarom heeft de dierenbescherming een aantal veiligheidstips:

  • Indien mogelijk: plaats een hor of vliegenraam voor het raam.
  • Leg een handdoek in de raam, zodat de kat niet in het smalle gedeelte kan glijden.
  • Er zijn ook speciale beschermhekjes om te vermijden dat de kat niet tussen het raam kan.

Deel dit bericht om te vermijden dat dit nog één kat overkomt! Help de boodschap verspreiden.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder