Connect with us

Economie

Wesley openhartig over contact met Yolanthe.

Wesley Sneijder was zeldzaam openhartig over zijn contact met Yolanthe. Dat is er nog altijd, maar hun toekomst is nog altijd onzeker. Dat vertelde de voormalig voetballer aan Shownieuws.

Wesley onthulde: “We hebben contact. We spreken elkaar, dus wat dat betreft gaat het goed.” Volgens hem zijn er geen problemen. “Gelukkig niet. Ik bedoel, we zijn allebei volwassen en we hebben een kind. Weet je, niemand kan in de toekomst kijken. We zien wat er gaat gebeuren.”

FaceTime

Het contact verloopt voorlopig via FaceTime. Wesley zegt dat zijn zoontje Xess Xava wel snapt dat hij papa even niet kan zien vanwege de coronacrisis. Daarover vertelde de ex-voetballer: “Hij weet dat, als deze situatie anders zou zijn, ik nu daar zou zijn geweest. Of zij misschien hier. Dan ben je toch dichterbij elkaar en dan is het allemaal wat makkelijker. Maar ja, nu is de situatie even zo.”

Yolanthe van haar kant liet in Grazia onlangs weten dat ze het nog altijd heel moeilijk heeft om over de relatiebreuk te praten. De brunette zei: “We zitten er nog middenin, dus het is moeilijk om over dat deel van mijn leven te praten. Dit gaat niet alleen over mezelf en ik wil er heel voorzichtig mee omgaan, juist omdat het zo’n gevoelig iets is.”