-

Economie

5.000 mensen willen jongetje adopteren die smeekte om een gezin.

Een jongetje uit de Amerikaanse staat Oklahoma, die al zes jaar bij meerdere pleeggezinnen verblijft, is overladen met verzoeken om hem te mogen adopteren. Het ventje deed een hartverscheurende oproep. Hij wil ‘gewoon een mama en een papa’.

De negenjarige jongen woonde sinds 2014 bij verschillende pleeggezinnen. Hij kreeg de vraag wat zijn drie grote wensen zijn. Daarop had hij een heel ontroerend antwoord: “Gezin, gezin, dat zijn de enige wensen die ik heb.”

Nu lijkt zijn grote droom eindelijk uit te komen. Na een nieuwsitem over de jongen, stroomden er volgens Fox meer dan 5.000 verzoeken binnen om hem te adopteren.

Jordan was openhartig over zijn leven en over het feit dat zijn broer Braison vorig jaar al is geadopteerd. Het jongetje hoopt op een ‘mama en papa’. “Of gewoon een moeder. Of gewoon een vader”, vertelde hij.

In de hartverscheurende reportage zei hij: “De reden waarom het zo belangrijk is, is dat ik iemand heb om mee te praten als dat nodig is.”

Amper enkele uren na de uitzending begonnen de adoptieverzoeken binnen te stromen. Momenteel doen de instanties het nodige om de verzoeken te onderzoeken en de juiste mensen te vinden. De hoop is om binnen de zes maanden een familie te vinden voor Jordan.

Virale faam

Jordan beseft nog niet goed wat deze virale roem veroorzaakt heeft. De sociale instanties proberen erop te letten dat hij geen valse hoop krijgt, nadat hij eerder al enkele keren pech had en werd afgewezen.

De bedoeling is om een thuis te vinden in Oklahoma. Op die manier kan Jordan in de buurt van zijn broer blijven. Het adoptiegezin van Braison beloofde al om geregeld samen uitstapjes te maken en ervoor te zorgen dat de band tussen hen niet verwatert.

Laten we Jordan overladen met hartjes! Hopelijk komt zijn grote droom snel in vervulling.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder