Connect with us

Economie

Politie vindt dode baby in woning verwarde vrouw in Amsterdam.

In de nacht van zondag op maandag vond de politie een dode baby in een woning in Amsterdam-Noord. Ze hadden een melding gekregen over een verwarde vrouw in het huis.

Een onderhandelaar van de politie begon een gesprek met de vrouw. Uiteindelijk kon ze aangehouden worden. Agenten vonden twee kinderen in het huis aan de Hagenau, alsook het lichaam van een baby. Mogelijk was het kindje pas overleden.

Een politiewoordvoerder laat weten dat de vrouw naar een ziekenhuis is gebracht vanwege haar verwarde toestand. Het is niet geweten of de vrouw ook fysieke schade heeft. De andere kinderen zijn opgevangen. De woordvoerder gaf nog mee: “Er wordt alles aan gedaan om hen nazorg te bieden.”

De vrouw was alleen in het huis met de kinderen. De politie tast nog in het duister naar wat er precies gebeurde in de woning. Er is een onderzoek gestart.