Connect with us

Economie

Meisje van negen overleden aan coronavirus.

Nu de Amerikaanse staat Florida het laagste aantal nieuwe coronagevallen, 8.892, in drie weken kent, rouwt een familie om het verlies van hun negenjarige dochter. Ze is wellicht de jongste persoon die in de staat overleden is aan het virus.

Kimora ‘Kimmie’ Lynum begon zich ziek te voelen op 11 juli. Enkele dagen later bracht haar familie het meisje naar het ziekenhuis, waar ze haar temperatuur namen. Het was 39,50 graden. Ze voerden een urinetest uit. Het meisje kreeg geen coronatest.

De mama van Kimmie, Mikasha Young, vertelde: “Ik dacht dat ze daar wel meteen aan zouden denken toen ze haar hoge koorts zagen.” In plaats daarvan kreeg ze te horen dat haar dochtertje een infectie had aan de urinewegen en ze werd naar huis gestuurd.

Enkele dagen later, na een dagje winkelen, iets wat het meisje heel graag deed, ging ze een dutje doen. Ze zou nooit meer wakker worden.

De rouwende moeder onthulde: “Ik schudde haar door elkaar, ik schreeuwde. Ik riep mijn moeder en vroeg haar om te komen, omdat Kim niet meer ademde.”

De oma van Kimmie, Mashell Atkins, begon te reanimeren. Atkins getuigde: “Ik probeerde haar gewoon terug te brengen. Ik probeerde alles, maar ik kon haar niet terugbrengen.”

Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze dood werd verklaard. Volgens haar familie was het pas tijdens haar overlijden dat ze is getest op corona. De resultaten waren positief.

De familie van Kimmie zegt dat ze geen onderliggende problemen had en dat haar moeder niet weet waar het meisje besmet raakte.

Er is een geldinzamelingscampagne opgericht om de familie van Kimmie te helpen bij de betaling van de medische rekeningen en de begrafeniskosten. Rust in vrede, Kimmie. Je hebt ons veel te vroeg verlaten.