-

Economie

Samantha en Gerrit eindelijk eerlijk over oorzaak ongeluk.

Enkele weken geleden waren Samantha de Jong en haar vriend Gerrit betrokken bij een zwaar auto-ongeval in Den Haag. De twee hielden de lippen stijf over de precieze oorzaak van het ongeluk. Daar komt nu verandering in. Aan het weekblad Story gingen ze eindelijk over tot bekentenissen.

‘Heel stom’.

In de auto zaten drie personen, waaronder Gerrit en Samantha. De blondine raakte zwaargewond en de artsen zouden zelfs even voor haar leven gevreesd hebben. Hun auto knalde op een hek bij een brug en er waren geen andere voertuigen bij betrokken. Gerrit, die de auto bestuurde, vertelt nu hoe hij de controle over het stuur verloor.

De nieuwe vriend van Samantha legt uit: “Ik ben heel stom geweest. Maar ik heb echt mijn lesje geleerd. Ik had die dag gedronken. Waarom ik toch achter het stuur kroop, weet ik niet. Ik rijd al ruim tien jaar niet meer met drank op, maar die middag wel.” Gerrit zegt dat hij vettige handen had, waardoor hij de grip verloor. Hij vervolgt: “En ik reed waarschijnlijk te hard door die bocht. Een bocht die ik op mijn duimpje ken. En toen ging het fout.”

Onverzekerde auto?

Nadat aan het licht kwam dat Barbie in de auto zat, ging ook het verhaal de ronde dat de auto niet verzekerd was. Ook daarover schept Gerrit duidelijkheid: “Dat klopt niet. Ik had die auto net gekocht en hij was verzekerd. Daar heb ik ook alle papieren van.” Toch was er iets niet in orde met de auto. Gerrit legt uit: “Ik heb die auto met een APK gekocht, maar nu blijkt dat hij nooit goedgekeurd had mogen worden.” De auto werd in beslag genomen voor verder onderzoek. De nieuwe partner van Samantha moest ook meteen zijn rijbewijs afgeven. “Ik weet nu al dat ik twee jaar lang niet mag rijden”, klinkt het.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder