-

Economie

Joran van der Sloot heeft grote plannen voor als hij vrijkomt: ”Dat past bij mij”

Joran heeft onthuld dat hij verantwoordelijk is voor de verdw!jning van Natalee Holloway. In 2005 heeft hij haar in Aruba in zee gegooid.

Volgens zijn bekentenis wilde hij niet alleen met haar zoenen, maar verlangde hij naar meer. Toen Natalee zijn avances afwees, gaf hij haar een tr*p in het gezicht.

Daarna pakte hij een betonblok dat op het strand lag en gebruikte het om haar gezicht te verw0nden voordat hij haar in zee gooide.

De FB! en de r*chter geloven zijn verhaal op basis van een dagboek dat in 2016 werd ontdekt en een leugendetect0rtest die hij onlangs onderging.

De testresultaten waren positief, wat leidde tot een overeenkomst voor een str*fvermindering. Hierdoor moet Joran van der Sloot slechts 20 jaar in de gev*ngenis doorbrengen.

Deze str*f wordt gelijktijdig uitgevoerd met zijn str*f in Peru, dus hij zal geen extra tijd in de gev*ngenis doorbrengen en zal in 2042 worden vrijgelaten, op 57-jarige leeftijd.

Joran beweert dat hij nu een beter persoon is en van plan is om mensen te helpen die worstelen met gokversl*vingen of geestelijke st00rnissen. Hij wil zijn leven wijden aan het helpen van anderen.

Hoewel hij terugkijkt op zijn daden met spijt, heeft hij zich afgevraagd of er iets mis is met hem, mogelijk genetisch.

Hij is gediagnosticeerd met een bip0laire stoornis en krijgt daarvoor dagelijkse medicatie.

Op de vraag of hij bang is om na zijn vrijlating terug te vallen in cr!mineel gedrag, met name tegenover zijn vrouw, reageert Joran met humor en zegt hij dat hij eerder denkt dat zijn vrouw hem een pak sla*g geeft.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder