Connect with us

Economie

Papa verlamd door ongeluk ontwaakt en hoort dat drie dochtertjes overleden zijn.

Een papa van drie kinderen ontwaakte na een ongeluk verlamd in een ziekenhuis. Kort daarna kreeg hij het verschrikkelijk nieuws te horen dat zijn drie dochters overleden waren.

Somchai Lurak (26) uit Idaho zat achter het stuur. Bij hem in de auto zaten zijn verloofde Emma Weigand en zijn drie kinderen. Toen ze stonden te wachten voor een rood licht, zijn ze aangereden door een dronken bestuurder die wel 130 kilometer per uur reed.

Somchai was er slecht aan toe. Zijn verloofde Emma, en tevens stiefmoeder van de kinderen, liep gebroken ribben en een gebroken arm op.

De broer van Somchai had de moeilijke taak om het slechte nieuws te melden. Hij moest de vader vertellen dat zijn drie kinderen het ongeluk niet overleefd hadden. De vijfjarige Kya en de zesjarige Aneena overleden ter plaatse. Het jongste zusje Drayka Emyka (3) is naar het ziekenhuis overgebracht, maar bezweek later aan haar verwondingen.

De broer van Somchai, Anthony Smock, vertelde: “Telkens wanneer ik denk dat het ergste voorbij is, stromen de tranen weer uit mijn ogen. Dan begin ik te denken aan de mooie glimlach en lachjes van mijn nichtjes, en hoe ik ze telkens in mijn armen hield en ze knuffelde en kusjes gaf. Ik wil ze gewoon terug en wil dat mijn broer zijn kleintjes terug heeft.”

Somchai kroop door het oog van de naald. Zijn broer vertelde hem dat hij in zijn nek nu zeven wervels mist. De dokters omschrijven het als een wonder dat hij nog gevoel in zijn benen heeft.

Smock legde uit: “Mijn broer zegt dat hij zijn best doet, maar hij is kapot.” Het is nog maar de vraag of de vader ooit nog zal kunnen lopen.

Dit is wraakroepend. Doordat een man besloot om met een glaasje op te rijden, heeft deze man in één klap zijn drie kinderen verloren.

Idaho News meldt dat de dader veroordeeld is voor doodslag in het verkeer en minstens 17,5 jaar in de gevangenis zal moeten zitten. Pas vanaf dan komt hij in aanmerking voor een vervroegde vrijlating.

“Onze familie moet nu voor altijd drie stukjes van ons hart missen. Ik smeek iedereen overal, rijd nooit als je gedronken hebt. Het is egoïstisch en dom en kan mensenlevens en families voorgoed verwoesten.”

Rust in vrede, lieve schatten.