Connect with us

Economie

Papa verlamd door ongeluk ontwaakt en hoort dat drie dochtertjes overleden zijn.

Een papa van drie kinderen ontwaakte na een ongeluk verlamd in een ziekenhuis. Kort daarna kreeg hij het verschrikkelijk nieuws te horen dat zijn drie dochters overleden waren.

Somchai Lurak (26) uit Idaho zat achter het stuur. Bij hem in de auto zaten zijn verloofde Emma Weigand en zijn drie kinderen. Toen ze stonden te wachten voor een rood licht, zijn ze aangereden door een dronken bestuurder die wel 130 kilometer per uur reed.

Somchai was er slecht aan toe. Zijn verloofde Emma, en tevens stiefmoeder van de kinderen, liep gebroken ribben en een gebroken arm op.

De broer van Somchai had de moeilijke taak om het slechte nieuws te melden. Hij moest de vader vertellen dat zijn drie kinderen het ongeluk niet overleefd hadden. De vijfjarige Kya en de zesjarige Aneena overleden ter plaatse. Het jongste zusje Drayka Emyka (3) is naar het ziekenhuis overgebracht, maar bezweek later aan haar verwondingen.

De broer van Somchai, Anthony Smock, vertelde: “Telkens wanneer ik denk dat het ergste voorbij is, stromen de tranen weer uit mijn ogen. Dan begin ik te denken aan de mooie glimlach en lachjes van mijn nichtjes, en hoe ik ze telkens in mijn armen hield en ze knuffelde en kusjes gaf. Ik wil ze gewoon terug en wil dat mijn broer zijn kleintjes terug heeft.”

Somchai kroop door het oog van de naald. Zijn broer vertelde hem dat hij in zijn nek nu zeven wervels mist. De dokters omschrijven het als een wonder dat hij nog gevoel in zijn benen heeft.

Smock legde uit: “Mijn broer zegt dat hij zijn best doet, maar hij is kapot.” Het is nog maar de vraag of de vader ooit nog zal kunnen lopen.

Dit is wraakroepend. Doordat een man besloot om met een glaasje op te rijden, heeft deze man in één klap zijn drie kinderen verloren.

Idaho News meldt dat de dader veroordeeld is voor doodslag in het verkeer en minstens 17,5 jaar in de gevangenis zal moeten zitten. Pas vanaf dan komt hij in aanmerking voor een vervroegde vrijlating.

“Onze familie moet nu voor altijd drie stukjes van ons hart missen. Ik smeek iedereen overal, rijd nooit als je gedronken hebt. Het is egoïstisch en dom en kan mensenlevens en families voorgoed verwoesten.”

Rust in vrede, lieve schatten.

Lees verder

Economie

‘Hugo de Jonge is in levensgevaar na heftige gebeurtenis’

De bewaking bij het huis van coronaminister Hugo de Jonge is vrijdag flink opgeschroefd. De politie heeft een bewakingspost opgezet en er hangen extra camera’s. Politici reageren geschokt op de extra beveiliging.

„Buitengewoon naar en totaal onacceptabel”, twitterde Attje Kuiken (PvdA). „Het is om ons als land diep voor te schamen”, aldus Corinne Ellemeet (GroenLinks). Dat het nodig is om een politiepost te plaatsen voor het huis van een minister die al twee jaar lang dag en nacht werkt. Een schande is het.”

Farid Azarkan van DENK vindt het „idioot dat we ministers moeten beschermen.” Hij twittert ook: „Blijf met je fikken van ⁦@hugodejonge⁩ af!” CDA-Kamerlid Joba van den Berg vindt het „heel erg” dat de extra politiemaatregelen nodig zijn en Liane den Haan (Fractie Den Haan) noemt het „in- en intriest.”

De zorgminister is sinds de uitbraak van het coronavirus en de daarop genomen maatregelen veelvuldig bedreigd. „We nemen deze maatregelen op basis van informatie”, zegt het OM tegen De Telegraaf. De directe aanleiding voor de politiepost is nog onduidelijk. De politie meldt dat er ’zichtbare en onzichtbare maatregelen zijn genomen’.

Vorige week donderdag belde een 27-jarige man uit Amsterdam met een masker meerdere keren bij De Jonge aan ’om verhaal te halen’. Hij filmde zijn acties live. De man kreeg echter nul op het rekest; via de intercom kreeg hij te horen dat er geen gesprek in zat. Hij werd donderdagavond weer vrijgelaten, maar de dag erna weer opgepakt in Amsterdam.

Lees verder

Economie

Heftig nieuws Willem Holleeder in gevangenis: ‘Overleden’

De moeder van Astrid en Willem Holleeder en de oma van Miljuschka Witzenhausen, zou overleden zijn. De crematie zou gisteren op een geheime locatie hebben plaatsgevonden.

,,Wij hebben zojuist van een bron vernomen dat de moeder van Willem en Astrid Holleeder en de oma van Miljuschka afgelopen week is overleden”, meldt showbizzkanaal Juice Channel op Instagram.

Niet alle familieleden aanwezig

De crematie zou gisteren hebben plaatsgevonden. ,,De bron geeft aan dat een deel van de familie niet welkom was, de locatie werd voor hen geheim gehouden, waarom is ons niet bekend.”

Om welke familieleden dat gaat maakt het kanaal niet bekend, maar het zou niet om familieleden gaan die bekend zijn in de media. ,,Het deel van de familie die niet aanwezig mocht zijn bij de uitvaart zijn niet de mensen die wij kennen vanuit de media”, aldus het kanaal. ,,Besef even dat dit ook gewoon familieleden zijn die dus geen afscheid mochten nemen.”

Groot voorbeeld voor Miljuschka

Miljuschka zou dus wel aanwezig zijn geweest op de crematie. Zij zag haar oma als haar grote voorbeeld. In 2019 schreef ze nog in een column voor Flair dat haar oma elk jaar een kaarsje voor Willem Holleeder brandt. ,,Hij blijft toch mijn kind. Hij heb ze eige ook niet gemaakt”, zou haar oma dan hebben gezegd.

Om die reden keek Miljuschka ook erg op tegen haar oma. ,,Het is haar kracht dat ze het leven kan nemen zoals het komt. Daarin is ze mijn grote voorbeeld”, schreef Miljuschka.

Lees verder

Economie

Heftig nieuws over huishoudster Nadège uit ‘Chateau Meiland’

In ‘Chateau Meiland’ werden de Meilandjes in het huishouden geholpen door Nadège Coffinet. De Franse huishoudster heeft nu heftige nieuws gekregen.

Nadège heeft laten weten dat ze ernstig ziek is: ze heeft darmkanker. Ze weet nog niet hoe ernstig het is en is nog in afwachting van allerlei onderzoeken.

In het duister tasten

“Ik heb darmkanker. En als je dat hoort, is het flink schrikken”, vertelt Nadège in weekblad Privé. “Ze kunnen er nog niet veel over zeggen, ook niet in welk stadium het zich bevindt. Ik ga ervan uit dat ik chemotherapie krijg en word geopereerd. Begin april krijg ik, onder narcose, opnieuw een colonoscopie. Tot die tijd tast ik in het duister.”

Chateau Meiland

Nadège was enkele jaren te zien in Chateau Meiland. Ze ging ook vaak met de familie mee op vakantie. Toen de Meilandjes weer terug naar Nederland kwamen, bleef de huishoudster achter in Frankrijk.

Bron: Ad

Lees verder
Advertisement

Trending