Connect with us

Economie

Papa verlamd door ongeluk ontwaakt en hoort dat drie dochtertjes overleden zijn.

Een papa van drie kinderen ontwaakte na een ongeluk verlamd in een ziekenhuis. Kort daarna kreeg hij het verschrikkelijk nieuws te horen dat zijn drie dochters overleden waren.

Somchai Lurak (26) uit Idaho zat achter het stuur. Bij hem in de auto zaten zijn verloofde Emma Weigand en zijn drie kinderen. Toen ze stonden te wachten voor een rood licht, zijn ze aangereden door een dronken bestuurder die wel 130 kilometer per uur reed.

Somchai was er slecht aan toe. Zijn verloofde Emma, en tevens stiefmoeder van de kinderen, liep gebroken ribben en een gebroken arm op.

De broer van Somchai had de moeilijke taak om het slechte nieuws te melden. Hij moest de vader vertellen dat zijn drie kinderen het ongeluk niet overleefd hadden. De vijfjarige Kya en de zesjarige Aneena overleden ter plaatse. Het jongste zusje Drayka Emyka (3) is naar het ziekenhuis overgebracht, maar bezweek later aan haar verwondingen.

De broer van Somchai, Anthony Smock, vertelde: “Telkens wanneer ik denk dat het ergste voorbij is, stromen de tranen weer uit mijn ogen. Dan begin ik te denken aan de mooie glimlach en lachjes van mijn nichtjes, en hoe ik ze telkens in mijn armen hield en ze knuffelde en kusjes gaf. Ik wil ze gewoon terug en wil dat mijn broer zijn kleintjes terug heeft.”

Somchai kroop door het oog van de naald. Zijn broer vertelde hem dat hij in zijn nek nu zeven wervels mist. De dokters omschrijven het als een wonder dat hij nog gevoel in zijn benen heeft.

Smock legde uit: “Mijn broer zegt dat hij zijn best doet, maar hij is kapot.” Het is nog maar de vraag of de vader ooit nog zal kunnen lopen.

Dit is wraakroepend. Doordat een man besloot om met een glaasje op te rijden, heeft deze man in één klap zijn drie kinderen verloren.

Idaho News meldt dat de dader veroordeeld is voor doodslag in het verkeer en minstens 17,5 jaar in de gevangenis zal moeten zitten. Pas vanaf dan komt hij in aanmerking voor een vervroegde vrijlating.

“Onze familie moet nu voor altijd drie stukjes van ons hart missen. Ik smeek iedereen overal, rijd nooit als je gedronken hebt. Het is egoïstisch en dom en kan mensenlevens en families voorgoed verwoesten.”

Rust in vrede, lieve schatten.

Lees verder

Economie

Opmerkelijke geruchten over Vladimir Poetin: ‘Leeft waarschijnlijk niet meer’

De afgelopen dagen is er steeds meer vreemd nieuws over de Russische president Poetin. De Britse Daily Star suggereerde dat Poetin misschien al een paar weken dood is en dat een soortgelijk uiterlijk nu wordt gebruikt om het land te besturen.

Poetin is dood

Er zijn veel geruchten in de wereld en we benadrukken dat we niet zeggen dat hij is overleden. Het lijkt erop dat de gezondheid van Poetin wat problemen heeft. Sommige bronnen zeggen dat hij kanker of de ziekte van Parkinson heeft. Deze verhalen zijn ontstaan ​​omdat Poetin er slecht uitzag als hij bijvoorbeeld met het land praatte.

Poetin is al een tijdje dood

Ook de Britse MI6 vermoedt zelf dat Poetin al een tijdje dood is en dat er nu iemand het land bestuurt. Ze beweren dat Poetin er de laatste tijd anders uitziet en denken dat men er al uit ziet. Over het laatste punt zijn we het eens, ook wij vinden dat Poetin er anders uitziet dan een tijdje geleden.

Een bron vertelde de Daily Star: “Poetin is erg ziek en als hij sterft, zal zijn dood weken of zelfs maanden geheim blijven. Het is ook mogelijk dat hij dood is. Ik kan het niet weten. Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden een dubbelganger gebruikte toen hij ziek was en het Kremlin kan nu hetzelfde doen.

Andere geruchten

Dit zijn echter niet allemaal geruchten over de gezondheid van Poetin. Er wordt ook gezegd dat Poetin een operatie onderging in het ziekenhuis. De Daily Mail meldt dat het een bron in Rusland heeft die zegt dat Poetin een kankeroperatie heeft ondergaan.

Sommige Russische journalisten beweren ook dat hij kanker heeft en dat hij constant wordt gecontroleerd door de beste artsen.

Wat is er met Poetin gebeurd? Helaas weet niemand precies wat er met de Russische president aan de hand is. We vermoeden dat er iets aan zit te komen, maar vrezen dat het nooit officieel wordt aangekondigd. We hebben ook gemerkt dat als je naar de recente shows van Poetin kijkt, er iets heel anders aan hem is dan een tijdje geleden.

Lees verder

Economie

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de Lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat de “vuile” Jeroentje Rietbergen het ook deed tijdens haar Voice-time met Ilse de Lange, die een keer coachte op de show.

Opmerkelijk omdat Ilse de Lange al 20 jaar een vriendje had en haar dus zou hebben bedrogen. Yvonne verklaarde zelfs dat de twee niet aan elkaar gehecht waren, maar meerdere keren samen sliepen.

De vraag is wat Linda de Mol ervan vindt, want het ziet ernaar uit dat Linda Jeroen nog een kans heeft gegeven en ze het nog een keer proberen. Als Linda dit niet al wist, zou het waarschijnlijk weer vuurwerk opleveren.

Lees verder

Economie

Heftige onthulling: Koning Willem-Alexander heeft gevochten (Video)

De advocatenbaan is een vaste gast op Vandaag Inside. Ook in andere talkshows is hij regelmatig te zien, maar gisteren deed hij samen met Johan Derksen en Rene van der Gijp een zeer opmerkelijke onthulling.

Hij heeft ooit met niemand minder dan onze koning Willem Alexander gevochten, zo informeerde hij de mannen van VI.

Job Knoester vocht tegen Willem-Alexander

Job en Willem zaten als kind op dezelfde school, vertelde hij aan Today Inside. Hij zei in de talkshow dat hij ooit een vriend van Willem had beledigd en dat het mis ging. Job zei dat William woedend was en rende naar hem toe en greep zijn oor. Toen sleepte hij Job de trap af.

Gevechtsvliegtuig baas

Dus je moet natuurlijk geen problemen zoeken met Willem, maar dat was gelukkig jaren geleden. Job was ook zo vriendelijk om zich op tv te verontschuldigen voor zijn daden in het verleden.

Lees verder

Trending