-

Economie

Papa verlamd door ongeluk ontwaakt en hoort dat drie dochtertjes overleden zijn.

Een papa van drie kinderen ontwaakte na een ongeluk verlamd in een ziekenhuis. Kort daarna kreeg hij het verschrikkelijk nieuws te horen dat zijn drie dochters overleden waren.

Somchai Lurak (26) uit Idaho zat achter het stuur. Bij hem in de auto zaten zijn verloofde Emma Weigand en zijn drie kinderen. Toen ze stonden te wachten voor een rood licht, zijn ze aangereden door een dronken bestuurder die wel 130 kilometer per uur reed.

Somchai was er slecht aan toe. Zijn verloofde Emma, en tevens stiefmoeder van de kinderen, liep gebroken ribben en een gebroken arm op.

De broer van Somchai had de moeilijke taak om het slechte nieuws te melden. Hij moest de vader vertellen dat zijn drie kinderen het ongeluk niet overleefd hadden. De vijfjarige Kya en de zesjarige Aneena overleden ter plaatse. Het jongste zusje Drayka Emyka (3) is naar het ziekenhuis overgebracht, maar bezweek later aan haar verwondingen.

De broer van Somchai, Anthony Smock, vertelde: “Telkens wanneer ik denk dat het ergste voorbij is, stromen de tranen weer uit mijn ogen. Dan begin ik te denken aan de mooie glimlach en lachjes van mijn nichtjes, en hoe ik ze telkens in mijn armen hield en ze knuffelde en kusjes gaf. Ik wil ze gewoon terug en wil dat mijn broer zijn kleintjes terug heeft.”

Somchai kroop door het oog van de naald. Zijn broer vertelde hem dat hij in zijn nek nu zeven wervels mist. De dokters omschrijven het als een wonder dat hij nog gevoel in zijn benen heeft.

Smock legde uit: “Mijn broer zegt dat hij zijn best doet, maar hij is kapot.” Het is nog maar de vraag of de vader ooit nog zal kunnen lopen.

Dit is wraakroepend. Doordat een man besloot om met een glaasje op te rijden, heeft deze man in één klap zijn drie kinderen verloren.

Idaho News meldt dat de dader veroordeeld is voor doodslag in het verkeer en minstens 17,5 jaar in de gevangenis zal moeten zitten. Pas vanaf dan komt hij in aanmerking voor een vervroegde vrijlating.

“Onze familie moet nu voor altijd drie stukjes van ons hart missen. Ik smeek iedereen overal, rijd nooit als je gedronken hebt. Het is egoïstisch en dom en kan mensenlevens en families voorgoed verwoesten.”

Rust in vrede, lieve schatten.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder