Connect with us

Economie

Ophef over kiekje van compleet onherkenbare Adele.

Het is geen geheim dat Adele (32) de laatste tijd wel heel erg veranderd is. De zangeres viel flink af en haar fans gaven eerder al aan dat ze nog nauwelijks herkenbaar is. Nu zorgt een nieuw kiekje voor nog meer opschudding onder de volgers.

Het laatste kiekje van Adele op haar Instagram verhit de gemoederen. De fans gaan compleet los in de reacties. Zo schreef iemand: “Deze persoon lijkt niet meer op jou.” Een andere volger merkte op: “Ik vond je leuker toen je nog wat zwaarder was, maar ik weet zeker dat jij je nu beter voelt. En je ziet er ook mooi uit.”

Iedereen heeft het erover hoe onherkenbaar de superster is. Nog een fan zei: “Je ziet er prachtig uit. Maar je zag er vroeger ook prachtig uit.”

Eerder was er al eens ophef over het slanke figuurtje van Adele. Er waren zelfs mensen die zich zorgen maakten om haar gezondheid. Maar daar lijkt helemaal geen reden toe. Adele gaf aan dat ze zich beter voelt dan ooit tevoren.