-

Economie

Vera Wang (70) showt killerbody waar de meeste vrouwen alleen maar van kunnen dromen.

De kiekjes van de modeontwerpster maken behoorlijk wat los!

De Amerikaanse modeontwerpster Vera Wang denkt er nog niet aan om het rustig aan te doen. Je zou overigens niet zeggen dat ze al zeventig jaar oud is. En na het zien van deze verbluffende foto’s schatten we haar zeker de helft jonger.

Haar kiekjes maken behoorlijk wat los

Ook de Amerikaanse modeontwerpster ontsnapt niet aan de strikte lockdown maatregelen. Ook zij moet gedwongen binnen blijven. Daarom heeft ze een zee aan tijd om haar volgers op Instagram te verbluffen met de meest indrukwekkende foto’s. En één van haar foto’s in het bijzonder zorgt voor heel wat deining op de sociale media.

Killerbody

Wang beweert dat ze niet zo sportief is, maar haar lichaam doet anders vermoeden. Ze heeft namelijk een figuurtje waar vrouwen de helft haar leeftijd stikjaloers op zijn. In een wit shortje en oranje sport-bh neemt ze een uitdagende pose aan voor de camera. De fans zijn diep onder de indruk van haar strakke lichaam en buikspieren. Haar volgers vragen zich dan ook af of deze vrouw wel echt zeventig jaar is? Een geschokte volger schreef: “Vera Want ziet er met haar 70 jaar beter uit dan ik op mijn 21ste.” Een andere sociale mediagebruiker vroeg zich dan weer af of de modeontwerpster magische krachten heeft. Want zelf heeft een simpele verklaring voor haar slanke figuur. Ze onthulde wat haar geheim is: “Werken, wodka en niet al te veel zon.”

View this post on Instagram

Pre-sunset @davidsbridal @kohls

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

View this post on Instagram

Cocktail hour….. puffer on the patio.

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder