Connect with us

Economie

Vera Wang (70) showt killerbody waar de meeste vrouwen alleen maar van kunnen dromen.

De kiekjes van de modeontwerpster maken behoorlijk wat los!

De Amerikaanse modeontwerpster Vera Wang denkt er nog niet aan om het rustig aan te doen. Je zou overigens niet zeggen dat ze al zeventig jaar oud is. En na het zien van deze verbluffende foto’s schatten we haar zeker de helft jonger.

Haar kiekjes maken behoorlijk wat los

Ook de Amerikaanse modeontwerpster ontsnapt niet aan de strikte lockdown maatregelen. Ook zij moet gedwongen binnen blijven. Daarom heeft ze een zee aan tijd om haar volgers op Instagram te verbluffen met de meest indrukwekkende foto’s. En één van haar foto’s in het bijzonder zorgt voor heel wat deining op de sociale media.

Killerbody

Wang beweert dat ze niet zo sportief is, maar haar lichaam doet anders vermoeden. Ze heeft namelijk een figuurtje waar vrouwen de helft haar leeftijd stikjaloers op zijn. In een wit shortje en oranje sport-bh neemt ze een uitdagende pose aan voor de camera. De fans zijn diep onder de indruk van haar strakke lichaam en buikspieren. Haar volgers vragen zich dan ook af of deze vrouw wel echt zeventig jaar is? Een geschokte volger schreef: “Vera Want ziet er met haar 70 jaar beter uit dan ik op mijn 21ste.” Een andere sociale mediagebruiker vroeg zich dan weer af of de modeontwerpster magische krachten heeft. Want zelf heeft een simpele verklaring voor haar slanke figuur. Ze onthulde wat haar geheim is: “Werken, wodka en niet al te veel zon.”

View this post on Instagram

Pre-sunset @davidsbridal @kohls

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

View this post on Instagram

Cocktail hour….. puffer on the patio.

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending