Connect with us

Economie

Onbekende schopt Raymond (21) uit het niets in gezicht.

Woensdag werd de 21-jarige Raymond het slachtoffer van vreselijke mishandeling. De jongen is in zijn gezicht geschopt en geslagen door een onbekende. De moeder van de jongen zegt dat de aanval uit het niets kwam.

De mishandeling vond plaats bij ’t Nije Hemelriek, een plas in Gasselte. De jongen liep een schedelfractuur en een gebroken neus op.

De moeder van de jongen, Melanie, vertelde aan Hart van Nederland: “Mijn zoon kan amper zelf praten. Hij heeft veel pijn en hij kan ook niks zien.” Raymond zit ondertussen wel weer thuis nadat hij uit het ziekenhuis is ontslagen.

De dader is spoorloos. Mama Melanie deelde een beschrijving van de verdachte: “Het is een kale, licht getinte man van circa 30 jaar. Hij (de dader) was samen met twee vrouwen met zwart half lang haar, zij droegen een gescheurde boodschappentas met handdoeken.”

Het incident is bevestigd door de politie, maar tast nog in het duister over het motief of de aanleiding voor het geweld.