Connect with us

Economie

Nieuwslezer betrapt op vreemdgaan wanneer minnares halfnaakt door beeld loopt.

Aandachtige kijkers hadden het meteen gezien!

Nu videochat de nieuwe norm lijkt te worden, is het nog belangrijker geworden om eerst een rustig plekje op te zoeken vooraleer een gesprek aan te nemen. Dat is wat we leren van het verhaal van een Spaanse nieuwslezer die live op YouTube betrapt werd op overspel.

Alfonso Merlos, een populaire Spaanse nieuwslezer, was in gesprek met de presentator van Estado de Alarma, een YouTube-kanaal, toen het incident gebeurde. Tijdens het gesprek wandelde er amper een seconde een halfnaakte vrouw achter hem door het beeld. Alsof dat nog niet problematisch genoeg was, zagen sommige kijkers meteen dat de vrouw helemaal niet leek op zijn huidige vriendin.

Oeps!

Alfonso had een relatie met Marta López, een Big Brother-ster, maar enkele kijkers met een arendsoog zagen onmiddellijk dat de vrouw op de achtergrond zeker niet Marta kon zijn. Achteraf zou blijken dat de schaars geklede vrouw in de video collega-journaliste Alexia Rivas was.

Aanvankelijk hulde Alfonso zich in stilzwijgen nadat hij op de sociale media werd beschuldigd van overspel. Maar na enkele dagen verscheen de nieuwslezer in The Ana Rosa Show, waar hij zijn excuses aanbood voor het voorval. Hij zei: “Als jullie denken dat mijn houding niet correct was of dat ik dingen gedaan heb die ik niet had moeten doen, heb ik er geen probleem mee om vergiffenis te vragen, al was het nooit mijn bedoeling om iemand te kwetsen.”

Het wordt nog erger

Zijn verontschuldigingen waren echter een beetje halfslachtig, want hij voegde eraan toe dat hij op dat moment geen relatie meer had met Marta. Technisch gezien zou hij dus geen ‘overspel’ gepleegd hebben. Marta was het niet eens met zijn versie van het verhaal. Ze zei dat het niet waar was en dat het hele incident erg onaangenaam en beschamend was.

Het zou allemaal nog ongemakkelijker worden voor Alfonso. Later kwam aan het licht dat de nieuwslezer ook niet helemaal eerlijk was geweest tegenover zijn nieuwe vlam Rivas. Hij had gelogen over zijn relatiestatus en zag haar al weken terwijl hij nog samen was met Marta. Rivas vertelde aan de media: “Ik mengde me niet in een relatie, hij zei dat hij single was.” Een ding is zeker: Alfonso en Marta zijn niet meer samen. Hij legde evenmin nog verklaringen af over zijn relatie met Rivas.

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending