-

Economie

Nieuwslezer betrapt op vreemdgaan wanneer minnares halfnaakt door beeld loopt.

Aandachtige kijkers hadden het meteen gezien!

Nu videochat de nieuwe norm lijkt te worden, is het nog belangrijker geworden om eerst een rustig plekje op te zoeken vooraleer een gesprek aan te nemen. Dat is wat we leren van het verhaal van een Spaanse nieuwslezer die live op YouTube betrapt werd op overspel.

Alfonso Merlos, een populaire Spaanse nieuwslezer, was in gesprek met de presentator van Estado de Alarma, een YouTube-kanaal, toen het incident gebeurde. Tijdens het gesprek wandelde er amper een seconde een halfnaakte vrouw achter hem door het beeld. Alsof dat nog niet problematisch genoeg was, zagen sommige kijkers meteen dat de vrouw helemaal niet leek op zijn huidige vriendin.

Oeps!

Alfonso had een relatie met Marta López, een Big Brother-ster, maar enkele kijkers met een arendsoog zagen onmiddellijk dat de vrouw op de achtergrond zeker niet Marta kon zijn. Achteraf zou blijken dat de schaars geklede vrouw in de video collega-journaliste Alexia Rivas was.

Aanvankelijk hulde Alfonso zich in stilzwijgen nadat hij op de sociale media werd beschuldigd van overspel. Maar na enkele dagen verscheen de nieuwslezer in The Ana Rosa Show, waar hij zijn excuses aanbood voor het voorval. Hij zei: “Als jullie denken dat mijn houding niet correct was of dat ik dingen gedaan heb die ik niet had moeten doen, heb ik er geen probleem mee om vergiffenis te vragen, al was het nooit mijn bedoeling om iemand te kwetsen.”

Het wordt nog erger

Zijn verontschuldigingen waren echter een beetje halfslachtig, want hij voegde eraan toe dat hij op dat moment geen relatie meer had met Marta. Technisch gezien zou hij dus geen ‘overspel’ gepleegd hebben. Marta was het niet eens met zijn versie van het verhaal. Ze zei dat het niet waar was en dat het hele incident erg onaangenaam en beschamend was.

Het zou allemaal nog ongemakkelijker worden voor Alfonso. Later kwam aan het licht dat de nieuwslezer ook niet helemaal eerlijk was geweest tegenover zijn nieuwe vlam Rivas. Hij had gelogen over zijn relatiestatus en zag haar al weken terwijl hij nog samen was met Marta. Rivas vertelde aan de media: “Ik mengde me niet in een relatie, hij zei dat hij single was.” Een ding is zeker: Alfonso en Marta zijn niet meer samen. Hij legde evenmin nog verklaringen af over zijn relatie met Rivas.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder