Connect with us

Economie

Nieuwslezer betrapt op vreemdgaan wanneer minnares halfnaakt door beeld loopt.

Aandachtige kijkers hadden het meteen gezien!

Nu videochat de nieuwe norm lijkt te worden, is het nog belangrijker geworden om eerst een rustig plekje op te zoeken vooraleer een gesprek aan te nemen. Dat is wat we leren van het verhaal van een Spaanse nieuwslezer die live op YouTube betrapt werd op overspel.

Alfonso Merlos, een populaire Spaanse nieuwslezer, was in gesprek met de presentator van Estado de Alarma, een YouTube-kanaal, toen het incident gebeurde. Tijdens het gesprek wandelde er amper een seconde een halfnaakte vrouw achter hem door het beeld. Alsof dat nog niet problematisch genoeg was, zagen sommige kijkers meteen dat de vrouw helemaal niet leek op zijn huidige vriendin.

Oeps!

Alfonso had een relatie met Marta López, een Big Brother-ster, maar enkele kijkers met een arendsoog zagen onmiddellijk dat de vrouw op de achtergrond zeker niet Marta kon zijn. Achteraf zou blijken dat de schaars geklede vrouw in de video collega-journaliste Alexia Rivas was.

Aanvankelijk hulde Alfonso zich in stilzwijgen nadat hij op de sociale media werd beschuldigd van overspel. Maar na enkele dagen verscheen de nieuwslezer in The Ana Rosa Show, waar hij zijn excuses aanbood voor het voorval. Hij zei: “Als jullie denken dat mijn houding niet correct was of dat ik dingen gedaan heb die ik niet had moeten doen, heb ik er geen probleem mee om vergiffenis te vragen, al was het nooit mijn bedoeling om iemand te kwetsen.”

Het wordt nog erger

Zijn verontschuldigingen waren echter een beetje halfslachtig, want hij voegde eraan toe dat hij op dat moment geen relatie meer had met Marta. Technisch gezien zou hij dus geen ‘overspel’ gepleegd hebben. Marta was het niet eens met zijn versie van het verhaal. Ze zei dat het niet waar was en dat het hele incident erg onaangenaam en beschamend was.

Het zou allemaal nog ongemakkelijker worden voor Alfonso. Later kwam aan het licht dat de nieuwslezer ook niet helemaal eerlijk was geweest tegenover zijn nieuwe vlam Rivas. Hij had gelogen over zijn relatiestatus en zag haar al weken terwijl hij nog samen was met Marta. Rivas vertelde aan de media: “Ik mengde me niet in een relatie, hij zei dat hij single was.” Een ding is zeker: Alfonso en Marta zijn niet meer samen. Hij legde evenmin nog verklaringen af over zijn relatie met Rivas.

Lees verder

Economie

Monique Westenberg neemt nieuwe tatoeage op zéér opmerkelijke plek

Monique leek al een tijdje te twijfelen over de tatoeage maar heeft uiteindelijk toch besloten deze te zetten.

De plek van de tatoeage is echter wel heel opmerkelijk..

Andre Hazes

Monique zou heeft een lange tijd en relatie gehad met Andre Hazes en is ook de moeder van zijn kind. De twee gingen in maart 2021 uit elkaar maar zouden elkaar nog erg vaak gezien hebben. Ze zijn ook nog samen op vakantie geweest en Monique heeft André onlangs nog een plek aangeboden toen André geen huis meer had.

Asymmetrisch gezicht

De reden dat Monique de tattoo heeft genomen is omdat zij zich stoorde aan haar asymmetrische gezicht. Eerder loste zij dit altijd anders op, ze liet dan één kant opvullen van haar lip. Ze wilde van de prikken in haar lip af en heeft dit opgelost door het nemen van een lip tatoeage.

Bekijk de beelden zelf hieronder:

Lees verder

Economie

Gordon deelt schokkend nieuws: ‘Ik was bijna dood’

Gordon lijdt al een geruime tijd aan diabetes. Hier spuit hij insuline voor, maar een grove fout van de zanger zelf mocht hij vorige week bijna met de dood bekopen. De zanger deelt het heftige verhaal op Instagram.

Gordon is in verband met zijn diabetes ook al een tijd aan het diëten. Dat hij 25 kilo is afgevallen is dan ook een immens grote prestatie. Het afvalproces deelt hij met zijn volgers op Instagram, maar helaas was het niet allemaal koek en ei. De zanger maakte namelijk een inschattingsfout die hem vorige week bijna het leven kostte.

Insuline

Omdat hij dacht dat hij met het gewichtsverlies ook genezen zou zijn van de diabetes, is Gordon op eigen initiatief gestopt met insuline spuiten. Dit ging dus allesbehalve goed en inmiddels moet hij weer aan heel strak schema wat spuiten en eten betreft. ‘Dit betekent dat je dus weer aankomt door de insuline en dat is heel frusterend,’ aldus de aangedane BN’er.

Carnivoordieet

Het dieet wat Gordon volgt is het zogenaamde carnivoordieet. Hierbij combineer je vlees met groente en fruit. De koolhydraatinname wordt zoveel mogelijk beperkt, hoewel hij deze ook nodig heeft om de bloedsuiker stabiel te houden. ‘Het is onwijs ingewikkeld allemaal,’ aldus Gordon. Hij noemt diabetes dan ook een sluitmoordenaar, maar ondanks zijn ervaring van vorige week voelt hij zich verder super goed.

Lees verder

Economie

‘Patricia Paay zwanger op 73-jarige leeftijd’: Deelt zwangerschapsfoto

Patricia Anglaia Margareth Paaij (Rotterdam, 7 april 1949) is een Nederlands zangeres en mediapersoonlijkheid. Ze schrijft haar achternaam sinds het begin van haar zangcarrière als ‘Paay’.

De 71-jarige zangeres heeft laten weten dat ze de geboorte van haar dochter het aller mooiste in haar leven vindt en kijkt terug naar toen ze hoog zwanger was.

Net voordat ze zou bevallen van haar dochter Christina Curry was ze in Amerika. Ze kan zich nog herinneren dat het erg warm was die zomer: ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

De dochter van Patricia is inmiddels alweer 30 jaar oud en benadrukt dat ze onvoorwaardelijk van haar houdt: ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Lees verder
Advertisement

Trending