Connect with us

Economie

Vrouw betrapt op overspel nadat dokter oude condoom in haar lichaam vindt.

De vondst leidde tot de onmiddellijke echtscheiding.

Laten we over één ding duidelijk zijn: je partner bedriegen is fout. Als je het gevoel hebt dat je liever bij iemand anders zou willen zijn, probeer je relatie dan te regelen of wees gewoon eerlijk over je gevoelens. Vreemdgaan en je partner bedriegen, zegt iets over wat voor persoon je bent.

Hoewel de meeste mensen het wel eens zijn met het bovenstaande, zouden we het er niet over hebben als iedereen zo denkt.

Het is altijd fijn om te leven over bedriegers die door de mand vallen.

Een recent verhaal uit een televisieshow ging compleet viraal om de foute redenen. Het programma gaat over zaken waarin patiënten medische hulp moeten zoeken voor sekueel gerelateerde problemen. In de show spelen acteurs van de spoeddienst verhalen na die gebaseerd zijn op waar gebeurde feiten.

Vreemde pijn in de intieme delen

De vrouw uit dit verhaal had buikpijn, in de buurt van haar kruis. Toen het na enkele weken niet beterde, haastten zij en haar man zich naar de spoeddienst.

Het koppel vertelde de dokter eerlijk dat ze al weken geen sekuele betrekkingen hadden gehad en dat ze niet wisten wat de pijn veroorzaakte.

De dokter vertelde hen dat hij de schaamstreek moest onderzoeken en dat er misschien nog verdere tests nodig waren.

Aanvankelijk probeerde de vrouw het onderzoek te vermijden. Ze nam de dokter zelfs even apart en zei hem dat ze misschien een SOA had omdat ze haar man verdacht van overspel. De dokter vertelde haar echter dat hij het onderzoek hoe dan ook moest uitvoeren.

Vrouw betrapt op overspel

Maar de dokter moest niet veel tests uitvoeren. In de intieme delen van de vrouw trof hij immers een oude condoom aan. Dat leidde tot heel wat gemengde reacties, een mix van afkeer en woede.

Het koppel had al vijf jaar geen condooms meer gebruikt omdat de echtgenoot een vasectomie had laten uitvoeren.

De condoom was daar uiteraard terechtgekomen nadat de vrouw haar man bedrogen had met haar minnaar.

Dit is natuurlijk vreselijk. De vrouw kreeg wat ons betreft haar verdiende loon! Genoeg bewijs voor een echtscheiding.

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending