Connect with us

Economie

Vrouw betrapt op overspel nadat dokter oude condoom in haar lichaam vindt.

De vondst leidde tot de onmiddellijke echtscheiding.

Laten we over één ding duidelijk zijn: je partner bedriegen is fout. Als je het gevoel hebt dat je liever bij iemand anders zou willen zijn, probeer je relatie dan te regelen of wees gewoon eerlijk over je gevoelens. Vreemdgaan en je partner bedriegen, zegt iets over wat voor persoon je bent.

Hoewel de meeste mensen het wel eens zijn met het bovenstaande, zouden we het er niet over hebben als iedereen zo denkt.

Het is altijd fijn om te leven over bedriegers die door de mand vallen.

Een recent verhaal uit een televisieshow ging compleet viraal om de foute redenen. Het programma gaat over zaken waarin patiënten medische hulp moeten zoeken voor sekueel gerelateerde problemen. In de show spelen acteurs van de spoeddienst verhalen na die gebaseerd zijn op waar gebeurde feiten.

Vreemde pijn in de intieme delen

De vrouw uit dit verhaal had buikpijn, in de buurt van haar kruis. Toen het na enkele weken niet beterde, haastten zij en haar man zich naar de spoeddienst.

Het koppel vertelde de dokter eerlijk dat ze al weken geen sekuele betrekkingen hadden gehad en dat ze niet wisten wat de pijn veroorzaakte.

De dokter vertelde hen dat hij de schaamstreek moest onderzoeken en dat er misschien nog verdere tests nodig waren.

Aanvankelijk probeerde de vrouw het onderzoek te vermijden. Ze nam de dokter zelfs even apart en zei hem dat ze misschien een SOA had omdat ze haar man verdacht van overspel. De dokter vertelde haar echter dat hij het onderzoek hoe dan ook moest uitvoeren.

Vrouw betrapt op overspel

Maar de dokter moest niet veel tests uitvoeren. In de intieme delen van de vrouw trof hij immers een oude condoom aan. Dat leidde tot heel wat gemengde reacties, een mix van afkeer en woede.

Het koppel had al vijf jaar geen condooms meer gebruikt omdat de echtgenoot een vasectomie had laten uitvoeren.

De condoom was daar uiteraard terechtgekomen nadat de vrouw haar man bedrogen had met haar minnaar.

Dit is natuurlijk vreselijk. De vrouw kreeg wat ons betreft haar verdiende loon! Genoeg bewijs voor een echtscheiding.

Lees verder

Economie

Slecht nieuws ernstig zieke Louis van Gaal: ‘Dit zagen we niet aankomen’

Ronald Koeman keert terug als coach van Oranje. Hij volgt Louis van Gaal op na het WK in Qatar, dat later dit jaar wordt gehouden. Koeman tekende een contract voor drieënhalf jaar en gaat naar het WK 2026 in Canada, Mexico en de VS.

Koeman was eerder van 2018 tot 2020 bondscoach van Oranje, maar een eindtoernooi met het Nederlands elftal moet hij nog meemaken. Hij verliet Oranje in 2020 om coach te worden van zijn droomclub FC Barcelona. Sinds hij in oktober ontslag nam bij Barca, is Koeman beschikbaar. In de documentairereeks Força Koeman stelde de coach dat de afwezigheid van het laatste toernooi op zijn cv een gemis was.

Van Gaal heeft zelf gezegd dat hij denkt dat Koeman zijn gedroomde opvolger is. “Heel redelijk”, zei de huidige bondscoach over de KNVB die in gesprek is met Koeman. ,,,Ik heb ze zelf verteld, ze hebben met mij overlegd. Het is niet moeilijk. Een jaar geleden was ik de enige coach met ervaring. Dat geldt nu voor Ronald Koeman. Het is identiek. Nu zeg ik het niet tegen mij, maar nu zeg ik het tegen Ronald Koeman. Liever dan dat. Zou hij een goede opvolger zijn? Ik denk het wel.

Onlangs werd bekend dat Van Gaal aan prostaatkanker lijdt. Wel gaat Van Gaal volgens de afspraak door met het ‘gewone’ WK november. De KNVB denkt ook niet aan “plan B voor het geval dat”, zo klinkt dat in Zeist. Wel is duidelijk dat Koeman na Van Gaals tijd als opvolger wordt gekozen. Dit is het geval.

Een KNVB-woordvoerder zei dat de aanstelling van Ronald Koeman als nieuwe bondscoach van Oranje iets anders is dan de ziekte van huidige bondscoach Louis van Gaal. Van Gaal onthulde zondag op televisie dat hij prostaatkanker heeft.

Een woordvoerder zei: “Louis zelf wees er in zijn interview met Humberto Tan op dat hij de aandoening al heel lang heeft en zoals je kunt zien, heeft het zijn activiteiten niet beïnvloed. . ,,Dit staat dus volledig los van de zoektocht naar een opvolger van Louis voor het aanstaande wereldkampioenschap. Voor deze opvolging hebben we Ronald vroeg benaderd omdat de klokwissel aan het einde van het kalenderjaar zou vallen. Het was een atypische tijd en een tijd waarin de beste coaches lange tijd werden getekend en dus was het proces van wraak slank. Terwijl we ook voor de periode na het WK zeker willen zijn van een bondscoach met veel ervaring op het hoogste niveau. ”

Van Gaal is bondscoach tot het WK van komende winter in Qatar. Koeman volgt hem in januari 2023 op.

Lees verder

Economie

‘Zanger René Froger heeft zijn vrouw bedrogen en verlaat haar’

Natasja Froger, echtgenote van René Froger, deed een verrassende onthulling in een openhartig interview met VROUW. Ze zei dat ze allebei vreemdgingen in hun relatie.

Natasha zei er het volgende over:

,,Ik vind hem gewoon een geweldig, lief mens. Ik kan echt nog steeds intens van hem houden. René en ik hadden ook wel eens crises. We hebben allebei honderd jaar geleden gelogen.

“In deze tijd ontdekten we dat we elkaar veel misten en dat het vooral de miscommunicatie was die voor problemen zorgde.”

“Naarmate je ouder wordt, leer je elkaar beter kennen en ‘lees’ je elkaar sneller. De hotend wordt verlaagd. Als jullie zo lang samen zijn, wordt de relatie volwassen. Er worden dus meer lagen toegevoegd door alles wat je hebt meegemaakt. Het is iets kostbaars, je zult het nooit meer met iemand kunnen doen.

Ze laat weg wie Natasja en Rene hebben bedrogen. Maar wat heel indrukwekkend is, is dat ze dit nu deelt. Misschien is ze bang dat het andersom is gebeurd en probeert ze het te stoppen?

Lees verder

Economie

Johan Derksen (73): ‘Op tragische wijze overleden’

Johan Derksen (73 jaar) vertelde in de aflevering ‘De Oranjezomer’ over het verlies dat collega Wilfred Genee (54) momenteel doormaakt. Tot verdriet van de familie is afgelopen weekend de vader van Wilfred overleden. Wilfreds vakantie begon slecht door het nieuws. Hoewel de familie in deze moeilijke tijd om rust en privacy heeft gevraagd, vertelt Johan over de tragische manier waarop Wilfreds vader is overleden. “Wilfred heeft te maken met een zeer trieste gezinssituatie”, opende Johan de show. “Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Haar vader dacht dat ze dood was,’ vervolgde hij.

Het nieuws werd bevestigd door een woordvoerder van Talpa Networks. Een woordvoerder zei: “De vader van Wilfred Genee is afgelopen weekend overleden, tot groot verdriet van de familie. Nabestaanden wilden niet reageren op het droevige nieuws. “De familie vraagt ​​duidelijk om privacy in deze moeilijke tijd.”

Sinds het verblijf van Wilfred heeft Hélène Hendriks de presenterende rol overgenomen van De Oranjezomer. In haar eerste twee shows als presentatrice vestigde Hélène een record voor publieksaantallen.

Lees verder

Trending