-

Economie

Vrouw betrapt op overspel nadat dokter oude condoom in haar lichaam vindt.

De vondst leidde tot de onmiddellijke echtscheiding.

Laten we over één ding duidelijk zijn: je partner bedriegen is fout. Als je het gevoel hebt dat je liever bij iemand anders zou willen zijn, probeer je relatie dan te regelen of wees gewoon eerlijk over je gevoelens. Vreemdgaan en je partner bedriegen, zegt iets over wat voor persoon je bent.

Hoewel de meeste mensen het wel eens zijn met het bovenstaande, zouden we het er niet over hebben als iedereen zo denkt.

Het is altijd fijn om te leven over bedriegers die door de mand vallen.

Een recent verhaal uit een televisieshow ging compleet viraal om de foute redenen. Het programma gaat over zaken waarin patiënten medische hulp moeten zoeken voor sekueel gerelateerde problemen. In de show spelen acteurs van de spoeddienst verhalen na die gebaseerd zijn op waar gebeurde feiten.

Vreemde pijn in de intieme delen

De vrouw uit dit verhaal had buikpijn, in de buurt van haar kruis. Toen het na enkele weken niet beterde, haastten zij en haar man zich naar de spoeddienst.

Het koppel vertelde de dokter eerlijk dat ze al weken geen sekuele betrekkingen hadden gehad en dat ze niet wisten wat de pijn veroorzaakte.

De dokter vertelde hen dat hij de schaamstreek moest onderzoeken en dat er misschien nog verdere tests nodig waren.

Aanvankelijk probeerde de vrouw het onderzoek te vermijden. Ze nam de dokter zelfs even apart en zei hem dat ze misschien een SOA had omdat ze haar man verdacht van overspel. De dokter vertelde haar echter dat hij het onderzoek hoe dan ook moest uitvoeren.

Vrouw betrapt op overspel

Maar de dokter moest niet veel tests uitvoeren. In de intieme delen van de vrouw trof hij immers een oude condoom aan. Dat leidde tot heel wat gemengde reacties, een mix van afkeer en woede.

Het koppel had al vijf jaar geen condooms meer gebruikt omdat de echtgenoot een vasectomie had laten uitvoeren.

De condoom was daar uiteraard terechtgekomen nadat de vrouw haar man bedrogen had met haar minnaar.

Dit is natuurlijk vreselijk. De vrouw kreeg wat ons betreft haar verdiende loon! Genoeg bewijs voor een echtscheiding.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder