Connect with us

Diertjes

Onwaarschijnlijke vriendschap tussen gered biggetje en kitten gaat viral.

Marina de kitten en Laura het biggetje leerden elkaar voor het eerst kennen in Santuario Igualdad Interespecie, een asiel voor boerderijdieren in Chili.

De moeder van Marina liet haar in de steek omdat ze zwak en ziek was. Moest niemand haar geholpen hebben, was ze wellicht overleden. Een dierenvriend bracht het katje naar de opvang en redde zo haar leven.

De moeder van Laura was een fokvarken en het biggetje werd geboren om in het slachthuis te eindigen. Dierenrechtenactivisten konden haar van de slachtbank redden.

Toen Laura aankwam bij de opvang, bibberde ze van de schrik.

Laura en Marina werden slechts enkele dagen na elkaar gered. Toen de twee aan elkaar werden voorgesteld, hield de kitten het kleine biggetje rustig en ontspannen.

En nu zijn de twee diertjes de beste vriendjes!

Ze slapen zij aan zij en overladen elkaar met kusjes en knuffeltjes. Als een van de twee nog aan het slapen is, wacht de andere geduldig tot hun vriendje wakker wordt.

Ze hebben een onwaarschijnlijke vriendschap, want ze zijn erg verschillend. Maar ze vonden troost bij elkaar en nu zijn ze onafscheidelijk.

Deze dierenopvang levert prachtig werk en ze zagen al vaker onwaarschijnlijke vriendschappen tussen verschillende diersoorten ontstaan.

Hieronder zien we een video van Laura en Marina. Wij vinden het hartverwarmend dat er plaatsen zijn zoals deze dierenopvang waar verloren dieren een tweede kans krijgen in het leven!