Connect with us

Economie

Oma (77) ramt hoofd van overvaller tegen pinautomaat.

Een bejaarde dame (77) knalde het hoofd van een overvaller tegen een pinautomaat toen hij haar probeerde te beroven. De man zou een lesje leren om nooit meer te vergeten.

Winifred Peel is niet iemand die je boos wil maken!

Ze is misschien wel 77 jaar oud, maar ze kan nog altijd haar mannetje staan. Enkele jaren geleden hadden drie jongemannen het slechte idee om haar te beroven bij een pinautomaat. De dieven wilden aan de haal gaan met ongeveer 225 euro bij een automaat in Bromborough, Wirral. Maar dat zou de kranige oma niet zomaar laten gebeuren.

Ze twijfelde geen seconde en greep een van de mannen vast. De oma pakte hem bij de kraag en ramde zijn hoofd drie keer tegen de pinautomaat.

Felix Stoica, Florin Geblescu en Piper Dimitru zijn gearresteerd voor de overval. De mannen waren allemaal afkomstig uit Manchester.

De openbare aanklager in de zaak legde uit dat de drie boeven naar het dorpje waren getrokken om er makkelijke doelwitten uit te kiezen.

Toen ze Winifred haar pincode zagen intoetsen, zagen ze hun kans schoon. Althans dat dachten ze toch.

De mannen benaderden haar en wilden aan de haal gaan met de 225 euro die ze zopas had afgehaald. Aanvankelijk was de oma in shock, maar dat sloeg snel over in frustratie.

Kranige oma

De oma pakte de man bij zijn kraag en ramde hem drie keer tegen de pinautomaat. De andere boeven probeerden haar te doen stoppen, maar ondertussen was de politie al opgeroepen.

De overvallers zetten het op een lopen, maar ze konden snel ingerekend worden. Dankzij de 77-jarige oma konden de boeven snel gevat worden.

Winifred vertelde in de rechtbank: “Het kon hen niet deren hoe dit mij zou aangrijpen. Dit heeft mijn leven beslist veranderd. Ik zal nooit meer het vertrouwen hebben dat ik ooit had.”

De drie mannen zijn veroordeeld en zitten in de gevangenis.

Hoe kan het dat deze oma erin slaagde om drie jonge kerels af te vechten? Nou, dat is heel logisch. De oma gaat vier keer per week naar de sportschool. Deel dit verhaal om deze kranige oma eens goed in het zonnetje te zetten!

Lees verder

Economie

Triest nieuws over dochtertjes Maxime Meiland: “ongeneselijk ziek”

Maxime Meiland is met de dood bedreigd nadat zij en haar moeder Erica een aantal uitspraken hadden gedaan over de islam. Ze hadden het voornamelijk over hoofddoeken en dat is niet goed aangekomen. Er is namelijk ontzettend veel ophef over ontstaan.

Vooral Erica ging los over de Islam en vindt dat er niet meer naar Nederland zouden moeten komen. Ze noemde vrouwen in Boerka’s zelfs ‘pinguïns’.

“Ze vindt vooral het hoofddoek dragen waanzin. Wat ook logisch is want waarom moet een vrouw haar haar verbergen omdat mannen een probleem hebben met hun seksualiteit. Zo wordt de vrouw weer de dupe.”

Toen ze deze uitspraken had gedaan ging het voornamelijk los op Instagram en worden ze met de dood bedreigd: “Kanker racist dat je bent ik hoop dat je kanker kind dood gaat lelijke kanker hoer. Ik hoop dat je kanker krijgt inclusief je kind. Als je dood bent kom ik nog ff een keer op je graf pissen.”

De dochtertjes van Maxime worden ook met de dood bedreigt: “Ik wens je kind de dood toe en ik hoop dat ze ongeneselijk ziek wordt lelijke kanker baby ook. Schaam je diep”, wordt er op Instagram gezegd.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder

Economie

Bebloede Lil’ Kleine met pistool beroofd

Gisteravond, vlak voor een feestje in Rotterdam is Jorik Scholten beroofd van zijn horloge.

Het gebeurde toen het feestje was afgelopen en drie mensen hem buiten aan het opwachten waren. Toen hij het pand van de album-release party van producent en dj Jack Shirak (28) verliet waren er drie mannen op hem aan het wachten buiten. Hij werd hij met een pistool tegen zijn hoofd geslagen en werd het horloge van zijn pols getrokken.

Kleine was niet alleen want meerdere mensen zagen het gebeuren en de mensen die nog op het feestje waren werden gewaarschuwd. Jorrik werd ook onder schot gehouden door het pistool zeggen meerdere getuigen.

Lil Kleine zat onder het bloed en er was veel politie ter plekke.

‘Gisteravond is er aan de Willemskade in Rotterdam een poging beroving geweest. De melding hiervan kwam rond 23.45 uur binnen. We onderzoeken of er nog iets is buitgemaakt bij de beroving. Dat staat nog niet vast, maar is ook niet uitgesloten.

Het was een gewelddadige en een gewapende poging overval. We hebben nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek daaromheen is in volle gang. We willen weten wat er precies is gebeurd. We horen getuigen die op dit moment bij ons in beeld zijn en lezen camerabeelden in de omgeving uit.

Als iemand iets heeft gezien, kunnen ze bellen naar 0900-8844. Tips zijn altijd welkom’, zei de politie.

Lees verder

Economie

Zien: Memphis Depay showt hoe rijk hij is, brengt stoere rapvideo uit

Memphis Depay is dit WK nog niet echt in vorm zeg maar. We hebben het niet nagekeken, maar de man die de bank in Barcelona warm houdt, heeft in twee wedstrijden vermoedelijk drie balcontacten gehad. Ergens snappen we wel waarom…

Memphis is namelijk ook rapper. En laat hij nu net voor het WK een nieuwe clip uitgebracht hebben. Samen met ene Quinsy Promes, die Nederland angstvallig vermijdt omdat hij verdacht wordt van het neersteken van zijn neef. De twee hebben een rotsvast vertrouwen in hun rapskills.

Bekijk onderstaand de video.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder
Advertisement

Trending