Connect with us

Economie

Oma (77) ramt hoofd van overvaller tegen pinautomaat.

Een bejaarde dame (77) knalde het hoofd van een overvaller tegen een pinautomaat toen hij haar probeerde te beroven. De man zou een lesje leren om nooit meer te vergeten.

Winifred Peel is niet iemand die je boos wil maken!

Ze is misschien wel 77 jaar oud, maar ze kan nog altijd haar mannetje staan. Enkele jaren geleden hadden drie jongemannen het slechte idee om haar te beroven bij een pinautomaat. De dieven wilden aan de haal gaan met ongeveer 225 euro bij een automaat in Bromborough, Wirral. Maar dat zou de kranige oma niet zomaar laten gebeuren.

Ze twijfelde geen seconde en greep een van de mannen vast. De oma pakte hem bij de kraag en ramde zijn hoofd drie keer tegen de pinautomaat.

Felix Stoica, Florin Geblescu en Piper Dimitru zijn gearresteerd voor de overval. De mannen waren allemaal afkomstig uit Manchester.

De openbare aanklager in de zaak legde uit dat de drie boeven naar het dorpje waren getrokken om er makkelijke doelwitten uit te kiezen.

Toen ze Winifred haar pincode zagen intoetsen, zagen ze hun kans schoon. Althans dat dachten ze toch.

De mannen benaderden haar en wilden aan de haal gaan met de 225 euro die ze zopas had afgehaald. Aanvankelijk was de oma in shock, maar dat sloeg snel over in frustratie.

Kranige oma

De oma pakte de man bij zijn kraag en ramde hem drie keer tegen de pinautomaat. De andere boeven probeerden haar te doen stoppen, maar ondertussen was de politie al opgeroepen.

De overvallers zetten het op een lopen, maar ze konden snel ingerekend worden. Dankzij de 77-jarige oma konden de boeven snel gevat worden.

Winifred vertelde in de rechtbank: “Het kon hen niet deren hoe dit mij zou aangrijpen. Dit heeft mijn leven beslist veranderd. Ik zal nooit meer het vertrouwen hebben dat ik ooit had.”

De drie mannen zijn veroordeeld en zitten in de gevangenis.

Hoe kan het dat deze oma erin slaagde om drie jonge kerels af te vechten? Nou, dat is heel logisch. De oma gaat vier keer per week naar de sportschool. Deel dit verhaal om deze kranige oma eens goed in het zonnetje te zetten!