-

Economie

Italiaanse beer vogelvrij verklaard na aanval op vader en zoon.

In Italië is een bruine beer ter dood veroordeeld na een aanval op een vader en een zoon. Gouverneur Maurizio Fugatti wil dat de beer wordt gevangen en afgemaakt. Deze beslissing zorgt voor heel wat weerstand bij dierenbeschermers.

Het incident deed zich vorige week voor toen Fabio Misseroni (59) en zijn zoon Christian (28) aan het wandelen waren in de bergen. De bruine beer beet de zoon in zijn voet, waarna de vader op de rug van het beest sprong. Maar ook Fabio raakte zwaargewond: hij brak zijn been op drie plaatsen. De vader en zoon konden uiteindelijk ontsnappen doordat Christian de beer kon afleiden. Hij begon op en neer te springen en klapte in zijn handen om het enorme dier bij zijn vader weg te krijgen. Daarna vluchtte de bruine beer het bos in.

De beer wordt nu opgespoord aan de hand van DNA op de kleding en in de wonden van de slachtoffers. Dierenbeschermers zijn niet te spreken over de beslissing en eisen dat het afmaken van de beer wordt uitgesteld totdat het onderzoek afgerond is. De vader en zoon ontkennen in alle toonaarden dat ze de beer uitdaagden.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder