Connect with us

Economie

Nederlands meisje (6) komt om het leven in Belgisch bungalowpark.

Zaterdagmiddag is een zesjarig Nederlands meisje overleden in een bungalowpark in Belgisch Limburg.

Het kind was met haar familie in Park Molenheide in Helchteren. Een aangeslagen Birger Meuwis van het park verklaarde: “Hier is een heel tragisch ongeval gebeurd. Alles wijst erop dat het meisje heel ongelukkig is gevallen op haar hoofd, tijdens het spelen.”

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en probeerden het meisje nog te redden. Meuwis getuigde: “Ze waren hier zeven minuten na de oproep. Er is nog getracht eerste hulp toe te dienen, maar helaas is dat te laat gekomen.”

De politie startte een onderzoek naar de ware toedracht van het ongeluk. De familie krijgt ondersteuning in het hoofdgebouw van het park.

Meuwis legde een emotionele verklaring af tegenover De Telegraaf: “Dit is heel tragisch. Van het ene op het andere moment was het voorbij. Natuurlijk raakt het ons, maar de familie komt op de eerste plaats nu. Voor hen is het verschrikkelijk. We doen alles wat in onze macht is om er voor ze te zijn.”