-

Economie

Sylvia Sneijder deelt nieuws over zieke man.

De voorbije jaren waren niet gemakkelijk voor het gezin van Wesley Sneijder. De relatie met zijn vrouw Yolanthe liep op de klippen, hij stopte met voetballen en nu verblijft zijn zoontje duizenden kilometers ver weg. Broer Rodney hing in 2017 zijn voetbalschoenen aan de haak, maar die was eigenlijk nooit echt doorgebroken als voetballer. De hardste klap kreeg het gezin toen hun vader de diagnose van kanker kreeg. Nu kregen ze eindelijk een beetje goed nieuws te horen.

Geruststelling

Toen de ziekte van Barry Sneijder in oktober 2019 bekend werd gemaakt, wilde de familie daar niet veel over kwijt. Rodney vertelde toen aan het weekblad Story: “We zullen onze vader door deze zware periode heen slepen. Het is al enkele weken aan de gang. De ziekte is kanker, maar meer wil ik er niet over zeggen. Als je dat hoort dan stopt alles even, maar we blijven positief. Hij nu gelukkig ook. Hij gaat knokken en wij steunen hem daarbij. Uiteindelijk komt alles goed.”

View this post on Instagram

Gefeliciteerd oma??❤️❤️

A post shared by Jessey Sneijder (@jesseysneijder_) on

En Rodney bleek gelijk te hebben. Volgens Bekende Buren liet Barry zich een tweede keer testen en hij was voor de tweede keer schoon!

Sylvia Sneijder, de moeder van Wesley, Jeffrey en Rodney, vertelde aan Bekende Buren: “Hij heeft pas zijn tweede scan gehad en is nog schoon gelukkig. Dat stelt me toch enigszins gerust en hopelijk blijft dat zo.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sterkte opa❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Jessey Sneijder (@jesseysneijder_) op

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder