Connect with us

Economie

Monique geeft eindelijk toe: ‘André bedroog Bridget met mij’.

Het was tot nu toe een groot vraagteken wat er op Curaçao gebeurde tussen André Hazes, Monique Westenberg en Bridget Maasland. Nu geeft Monique eindelijk duidelijkheid.

Voor hun gezamenlijke vakantie waren André en Bridget nog stapelverliefd. Na die vakantie was het plotseling over en out, en niet lang daarna was de zanger weer samen met zijn vertrouwde Monique.

Iedereen wist natuurlijk dat Monique hier voor iets tussen zat. Ze werden vaak samen gespot en op een bepaald ogenblik verdwenen ze samen in een toilethokje. Daar waren ze naar eigen zeggen hun zoontje aan het helpen. Nu geeft Monique eindelijk toe wat er echt aan de hand was.

Monique onthulde aan Beau Monde: “André kwam kleine André halen op het strand, hij kwam aanlopen en er sloeg in één keer een vonk over. Ik schrok heel erg en dacht: wat is dit? Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok. Later legde hij uit: ‘Ik kwam aangelopen en ik voelde een vonk’.”

‘Je gaat hem toch niet terugnemen?’

Ook de blondine was erg geschrokken van deze onverwachte reactie. Daarover vertelde ze: “Ik voelde van alles in mijn hart en tegelijkertijd had ik een ego dat zei: ‘Ben je niet goed bij je hoofd, je gaat hem toch niet terugnemen?’”

Uiteindelijk ging ze toch overstag en besloot hem een tweede kans te gunnen. En nu zijn de twee weer gelukkiger dan ooit tevoren. Het lijkt erop dat André nu meer rust heeft en zich verzoent heeft met zijn rol als familieman.

View this post on Instagram

La dolce vita

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on