Connect with us

Economie

Man steekt broek af en gaat op trekhaak zitten: ‘Ging er droog in!’

Emil Harmsen uit Delft kon zijn ogen niet geloven toen hij ’s ochtends zijn bewakingsbeelden bekeek. Daar zat een halfnaakte man op de trekhaak van zijn auto. Emil kon het natuurlijk niet laten om de beelden op het internet te gooien.

Emil ziet er de humor wel van in. Hij meldde: “Ik werd wakker en dan check ik altijd even het systeem, dat alle opvallende bewegingen detecteert, zoals bijvoorbeeld een kat. Meestal zijn dat korte shots. Maar dit keer duurde het heel lang.”

Op de beelden is te zien hoe de man op zijn dooie gemakje aan komt lopen. Op dat moment al zonder broek. Daarna laat hij zich zonder aarzelen op de trekhaak van de auto zakken. Het voertuig staat ‘toevallig’ goed in beeld.

Emil is best onder de indruk: “Zonder vet ook, hij ging er droog in!” De rare snuiter liet wel een beetje troep achter. Toen Emil zijn trekhaak ging inspecteren, zaten de poepresten nog op de kogel. Emil vertelt grappend: “Daarom heb ik maar billendoekjes gekocht, zodat hij ‘m de volgende keer schoon kan maken.”

Emil vermoedt dat de man onder invloed was. Hij wilde nog inzoomen op de beelden, maar bedacht zich dat de man misschien hulp nodig heeft. Emil zal geen aangifte doen.