-

Economie

Brekend: André Hazes betrapt op vreemdgaan

André Hazes heeft bij Casa Di Beau enkele onthullingen gedaan, waaronder het feit dat hij Monique verliet kort nadat ze een miskraam had gehad.

Hij bekende dat hij “kort daarna” verliefd werd op een andere vrouw, en die vrouw was niemand minder dan Sarah van Soelen.

Er waren verschillende speculaties over wie deze andere vrouw kon zijn, variërend van Sarah’s, Bridget Maasland en nog enkele andere dames.

Dankzij moderne media hoeven we niet langer uitsluitend te vertrouwen op televisieprogramma’s om achter de waarheid te komen.

Sociale media en online platforms houden ons snel op de hoogte van wat er speelt.

Eén persoon die bekendstaat om haar diepgaande kennis van de Hazes-familie is Yvonne Coldeweijer.

Ze staat bekend als een echte ‘Hazeloog’, die dieper graaft in de materie dan de meesten. En wat ze heeft ontdekt, blijkt behoorlijk huiveringwekkend te zijn.

Yvonne meldt op Instagram dat André nog meer onthullingen heeft gedaan en dat er sprake is van “onmenselijke taferelen.”

Ze onthult dat André en Monique bezig waren met een traject om zwanger te worden op het moment dat André al een affaire had met Sarah van Soelen.

Hij vroeg Monique zelfs ten huwelijk, terwijl hij nog steeds betrokken was bij Sarah.

“Na het aanzoek werd Monique zwanger, en NOG STEEDS DEED HIJ HET MET SOELEN,” aldus Yvonne.

“Twee maanden later kreeg Monique een miskraam, en toen dat gebeurde, zei André: ‘Dan ga ik ook meteen bij je weg als ik thuiskom.’ Toen trok hij direct bij Soel in.”

Yvonne vervolgt met het feit dat André later weer zwaar aan de c0caïne ging vanwege Soelen’s versl*ving.

Ze uit haar verbazing en teleurstelling dat Monique André na dit alles nog terugnam, gezien de omstandigheden.

Dit is omdat Monique niet alleen verloofd was, maar ook nog zwanger was, en André heel goed wist wat hij deed. Yvonne besluit met een vermoeden dat het allemaal om de villa draait.

Deze onthullingen werpen een schokkend licht op de complexe situatie rond André Hazes, Monique en Sarah van Soelen, en tonen aan dat er meer aan de hand is dan aanvankelijk werd gedacht.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder