-

Economie

Man springt uit bosjes en begint op Leidse vrouw in te steken.

In de nacht van donderdag op vrijdag is een Leidse vrouw van 20 neergestoken op de Houtlaan in Leiden. Een man sprong uit het niets uit het struikgewas en begon op de jongedame in te steken.

De jongedame was onderweg met een groep vrienden in de omgeving van het theehuis. Plotseling sprong er een blanke man tussen de twintig en dertig jaar oud uit de bosjes. De vrouw is naar het ziekenhuis overgebracht. Het is niet meteen duidelijk hoe het nu met haar gaat.

De politie doorzocht het gebied met speurhonden en een helikopter. De verdachte kon echter niet meer aangetroffen worden.

Een medewerkster van het theehuis zegt dat er camerabeelden zijn van het incident. Die heeft de politie ondertussen ook gekregen. Getuigen wordt gevraagd om zich bij de politie te melden.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder