Connect with us

Economie

Man laat vrouw achter op rustplaats langs snelweg en maakt rechtsomkeer.

Met de familie op vakantie vertrekken, kan soms voor de nodige spanningen zorgen. Niet alles loopt zoals gepland en dat zorgt voor frustraties. In dit geval liepen de spanningen wel heel hoog op. Een man uit Lille liet zijn vrouw moederziel alleen achter op een rustplaats langs de snelweg.

Het incident gebeurde vorige woensdag. Een stelletje uit Lille vertrok op vakantie en ze waren onderweg op de snelweg richting zuiden. Tijdens de reis kregen ze volgens La Voix du Nord een hoog oplopende ruzie.

Ruzie maken achter het stuur is nooit een goed plan. De man was het spuugzat en besloot te stoppen bij rustplaats Mornas-Les-Adrets. Hij vroeg zijn vrouw om uit te stappen en daarna maakte hij rechtsomkeer naar huis

Daar stond de vrouw dan, moederziel alleen in de hitte op een rustplaats langs de kant van de snelweg. Omdat ze haar man niet meer kon contacteren, belde ze de politie. Ze overnachtte in een hotel en de volgende ochtend nam ze een trein huiswaarts.

Dit is niet meteen een goede manier om je vakantie te beginnen. We hopen dat het koppel het ondertussen bijgelegd heeft en dat ze toch nog op vakantie kunnen gaan.

Bron en afbeeldingen: Licentie Wikimedia / Marc Mongenet