Connect with us

Economie

Man die EOTB-Yasmine in elkaar sloeg zegt sorry.

De man die vorig weekend Ex on the Beach-Yasmine Pierards in haar eigen woning zwaar in elkaar sloeg, heeft gereageerd op de feiten. Het gaat om een rapper die zich ‘barbenoirx’ noemt. De mishandelaar zei: “Iedereen maakt fouten, deze fout komt voort uit een groot misverstand.”

Yasmine deelde eerder heftige foto’s van haar zwaar toegetakelde gezicht. Ook het appartement van de Vlaamse was compleet verbouwd.

Nu doet de man die Yasmine een hersenschudding, dichtgeslagen oog en gebroken neus bezorgde zijn kant van het verhaal. Hij vertelde: “Ik was volkomen dronken en, aangezien ik enorm moe was, in slaap gevallen. Vervolgens begon Yasmine tegen mij te schreeuwen en te trappen, terwijl ik gewoon rustig sliep.”

View this post on Instagram

Ok so first of all I wanted to keep this a secret and don’t post it at all. But I feel like I need to use my platform to spread awareness about abusement. It all started as a little stupid after party at my place. At the end of the party I wanted everyone to go home but there was one person (I saw him once because we have mutual friends) that didn’t wanted to go home because he wanted to sleep at my place. He was sleeping on the couch so I woke him up and told him that he needed to leave. He acted confused and instead of going home he went straight to my bedroom and locked the door. I wanted to call the police but my phone was in the room with him. I was getting scared because he was still at my place so I kept telling him that he needed to leave. He openend the door and went to my living room again, I started to yell at him that I really wanted him to leave. Then he lost his shit and punched me in the face multiple times, I immediately felt that my nose was broken and couldn’t do anything to protect myself. He kept punching me als I fell on the ground, as I was laying on the ground he kept hitting and kicking me all over my body. I was so scared when all the blood was dripping of my face and at that point I crawled to my apartment hall where I asked my neighbours to call the police. The guy came and sat there with me in the hallway and told me it was my own fault because I wanted him to leave. The police and people from the hospital came and took me to the hospital. The police took him to jail where he was in for 5-6h and is free now. I was in the hospital for 2 days, my nose is broken, I have a concussion and my eye is fucked. I feel like shit but still so lucky because this could end up much worse. I wanted to take a break from social media but I’m not letting this person ruin my social and private life. So I’m still living my life and I’m in a lot of pain but I’m trying to keep doing what I was doing. Karma will get him and I’ll take further steps for justice. And I want to tell EVERYONE that we need to stand together and be strong. Love you guys. ? PLEASE KEEP SPREADING AWARENESS ABOUT THIS BECAUSE I DON’T WANT OTHER PEOPLE TO GO THROUGH THE SAME THING.

A post shared by Yasmine Cécilia (@yasminepierards) on

Toen hij wakker werd, was hij naar eigen zeggen compleet in shock. Hij vervolgt: “Ik had totaal niet door wat ik aan het doen was en wie er voor mij stond. Daarvoor mijn excuses. Iedereen maakt fouten, deze fout komt voort uit een groot misverstand.”

Nooit meer drinken

Gevraagd door een volger of hij echt spijt heeft, antwoordt de rapper: “Natuurlijk, dit had nooit mogen gebeuren. Het maakt me niet uit dat ik hierdoor minder populair ben geworden, ik weet dat ik een enorme fout heb gemaakt.” Hij voegt er nog aan toe dat hij niet kan beschrijven hoeveel spijt hij wel heeft en dat hij nooit meer gaat drinken.