-

Economie

Ex on the Beach-Yasmine in haar eigen huis zwaar in elkaar geslagen.

Yasmine Pierards, bekend van haar deelname aan de vierde editie van Ex on the Beach: Double Dutch, is dit weekend zwaar toegetakeld in haar eigen huis. De Vlaamse schone deelde op Instagram een heftige foto.

Bij een foto van haar zware verwondingen schreef ze: “Gisteravond ben ik na een domme, kleine afterparty in mijn appartement in elkaar geslagen omdat ik iedereen naar huis stuurde en één persoon niet naar huis wilde.”

De realityster gaat verder: “Ik heb lang nagedacht om dit wel of niet te posten. Maar aangezien ik altijd mijn reality laat zien, wil ik jullie waarschuwen voor zulke duivelse mensen. Een man die een vrouw op die manier in elkaar slaat, is geen man en zal nooit een man worden.”

De vrouw kondigt aan dat ze stappen zal ondernemen. Ze waarschuwt anderen om niet zo dom te zijn en niet iedereen zomaar te vertrouwen. Over haar verwondingen zegt Yasmine: “Mijn neus is trouwens gebroken, dus binnenkort heb ik een nieuwe neuscorrectie nodig en laat me zwijgen over de rest van mijn gezicht.”

Later deelde ze zelfs even de naam van de dader in haar Insta Stories, maar die post verwijderde ze weer. Op de onderstaande foto is de realityster te zien kort voordat ze werd aangevallen in haar eigen flat.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder