Connect with us

Economie

Ex on the Beach-Yasmine in haar eigen huis zwaar in elkaar geslagen.

Yasmine Pierards, bekend van haar deelname aan de vierde editie van Ex on the Beach: Double Dutch, is dit weekend zwaar toegetakeld in haar eigen huis. De Vlaamse schone deelde op Instagram een heftige foto.

Bij een foto van haar zware verwondingen schreef ze: “Gisteravond ben ik na een domme, kleine afterparty in mijn appartement in elkaar geslagen omdat ik iedereen naar huis stuurde en één persoon niet naar huis wilde.”

De realityster gaat verder: “Ik heb lang nagedacht om dit wel of niet te posten. Maar aangezien ik altijd mijn reality laat zien, wil ik jullie waarschuwen voor zulke duivelse mensen. Een man die een vrouw op die manier in elkaar slaat, is geen man en zal nooit een man worden.”

De vrouw kondigt aan dat ze stappen zal ondernemen. Ze waarschuwt anderen om niet zo dom te zijn en niet iedereen zomaar te vertrouwen. Over haar verwondingen zegt Yasmine: “Mijn neus is trouwens gebroken, dus binnenkort heb ik een nieuwe neuscorrectie nodig en laat me zwijgen over de rest van mijn gezicht.”

Later deelde ze zelfs even de naam van de dader in haar Insta Stories, maar die post verwijderde ze weer. Op de onderstaande foto is de realityster te zien kort voordat ze werd aangevallen in haar eigen flat.