-

Economie

Mama Wesley Sneijder reageert op stiekeme dates van haar zoon en Yolanthe.

Een insider onthulde deze week aan weekblad Story dat Yolanthe en Wesley weer voorzichtig aan het daten zijn. De moeder van de voormalig voetballer, Sylvia, staat perplex. Zij is helemaal niet op de hoogte!

Bekendeburen confronteerde Sylvia met het onderwerp en die kwam uit de lucht vallen. De moeder van Wesley vertelde: “Oh, niets over gehoord. Waar staat dat dan?” Dat de moeder van Wesley van niets weet, is best opmerkelijk. Het is namelijk bekend dat de voetballer een heel hechte relatie heeft met zijn mama. Zij zou toch als eerste op de hoogte moeten zijn? Een andere verklaring is natuurlijk dat Sylvia zich bewust op de vlakte houdt.

Yolanthe verblijft overigens weer een langere tijd in Nederland voor de opnames van een nieuwe film. De geruchten doen de ronde dat Yolanthe nu meer tijd heeft om Wesley weer te zien en dat ze hem een tweede kans zou willen geven. Dat zou uiteraard geweldig nieuws zijn voor de voetballer, die maar al te graag weer met Yo wil samen zijn.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder