Connect with us

Economie

Mama Wesley Sneijder reageert op stiekeme dates van haar zoon en Yolanthe.

Een insider onthulde deze week aan weekblad Story dat Yolanthe en Wesley weer voorzichtig aan het daten zijn. De moeder van de voormalig voetballer, Sylvia, staat perplex. Zij is helemaal niet op de hoogte!

Bekendeburen confronteerde Sylvia met het onderwerp en die kwam uit de lucht vallen. De moeder van Wesley vertelde: “Oh, niets over gehoord. Waar staat dat dan?” Dat de moeder van Wesley van niets weet, is best opmerkelijk. Het is namelijk bekend dat de voetballer een heel hechte relatie heeft met zijn mama. Zij zou toch als eerste op de hoogte moeten zijn? Een andere verklaring is natuurlijk dat Sylvia zich bewust op de vlakte houdt.

Yolanthe verblijft overigens weer een langere tijd in Nederland voor de opnames van een nieuwe film. De geruchten doen de ronde dat Yolanthe nu meer tijd heeft om Wesley weer te zien en dat ze hem een tweede kans zou willen geven. Dat zou uiteraard geweldig nieuws zijn voor de voetballer, die maar al te graag weer met Yo wil samen zijn.