Connect with us

Economie

Lieve pup snapt niet waarom deze ‘mensen’ geen balletje willen gooien.

Deze hond houdt net zoals de meeste honden van balletjes en stokken vangen en terugbrengen. Een geweldig en simpel tijdverdrijf voor viervoeters. Daar is niets moeilijk aan, toch?

Maak kennis met Chester. Chester ervan om met mensen te spelen en hij is helemaal niet kieskeurig. Hij is meteen de beste maatjes met iedereen. Maar de laatste tijd heeft hij minder geluk als het aankomt op speelkameraadjes.

Enkele maanden geleden zag hij tijdens een wandeling met zijn eigenaars iemand rustig op een bankje zitten. Een ideaal speelmaatje, dacht Chester. Maar de vriendschap was niet meteen wederzijds.

Deze man was letterlijk een beetje houterig. Logisch, want het ging namelijk om een houten standbeeld. De man moest Chester dus teleurstellen.

De hond liet zich echter niet van de wijs brengen! Enkele weken geleden was hij nog eens onderweg toen hij weer iemand zag zitten. Deze persoon leek zich duidelijk te vervelen en zou vast wel even tijd kunnen vrijmaken om een balletje te werpen!

Maar opnieuw kwam Chester van een kale reis terug. Chester had immers het standbeeld Fisherman Jack in Watchet Harbour gekozen om even mee te dollen!

Arme Chester! Deze hond moet nog een beetje werken aan zijn skills om speelmaatjes te zoeken. Bekijk de hilarische video hieronder en deel dit met je vrienden!