-

Economie

Lieve pup snapt niet waarom deze ‘mensen’ geen balletje willen gooien.

Deze hond houdt net zoals de meeste honden van balletjes en stokken vangen en terugbrengen. Een geweldig en simpel tijdverdrijf voor viervoeters. Daar is niets moeilijk aan, toch?

Maak kennis met Chester. Chester ervan om met mensen te spelen en hij is helemaal niet kieskeurig. Hij is meteen de beste maatjes met iedereen. Maar de laatste tijd heeft hij minder geluk als het aankomt op speelkameraadjes.

Enkele maanden geleden zag hij tijdens een wandeling met zijn eigenaars iemand rustig op een bankje zitten. Een ideaal speelmaatje, dacht Chester. Maar de vriendschap was niet meteen wederzijds.

Deze man was letterlijk een beetje houterig. Logisch, want het ging namelijk om een houten standbeeld. De man moest Chester dus teleurstellen.

De hond liet zich echter niet van de wijs brengen! Enkele weken geleden was hij nog eens onderweg toen hij weer iemand zag zitten. Deze persoon leek zich duidelijk te vervelen en zou vast wel even tijd kunnen vrijmaken om een balletje te werpen!

Maar opnieuw kwam Chester van een kale reis terug. Chester had immers het standbeeld Fisherman Jack in Watchet Harbour gekozen om even mee te dollen!

Arme Chester! Deze hond moet nog een beetje werken aan zijn skills om speelmaatjes te zoeken. Bekijk de hilarische video hieronder en deel dit met je vrienden!

Economie

We zongen allemaal de liedjes van deze muzieklegende, nu verpletterd van ellende en pijn

Phil Collins, een naam die synoniem staat voor muzikaal genie, heeft zijn leven gewijd aan het creëren van melodieën en ritmes die de essentie van meerdere generaties hebben gevangen.

 

Nu, op 70-jarige leeftijd, staat deze iconische figuur voor een bitterzoete symfonie van het leven zelf. Na een leven vol muzikale triomfen en persoonlijke opofferingen, realiseert Collins zich nu dat zijn lichaam niet langer de last kan dragen die zijn passie vereist.

Deze ontwikkeling markeert niet alleen een keerpunt in zijn leven maar ook een significant moment in de muziekgeschiedenis.

Tijdens een emotioneel interview met BBC Breakfast, uitgezonden op een rustige donderdagochtend, deelde Collins een diep persoonlijke strijd die velen verrassend vonden.

“Ik kan nauwelijks een stok in deze hand vasthouden,” onthulde hij, zijn stem doordrenkt van een mengeling van frustratie en berusting. Deze openbaring biedt een zeldzaam kijkje in de fysieke tol die decennia van onophoudelijke muzikale toewijding hebben geëist.

Het meest hartverscheurende aspect van deze situatie is misschien wel zijn uitgesproken verlangen om zij aan zij met zijn zoon te presteren, een droom die nu onbereikbaar lijkt.

De muzikale odyssee van Phil Collins is een verhaal van ongekende prestaties, van zijn solocarrière tot zijn onvergetelijke tijd met Genesis. Zijn stem en drumtalent hebben hem talloze onderscheidingen opgeleverd, waaronder meerdere Grammy Awards.

De aankondiging van de “The Final Domino?” tour, een evenement dat werd uitgesteld door de wereldwijde pandemie, beloofde fans een laatste gelegenheid om de magische samenwerking tussen Collins en Genesis te ervaren. De onthulling van zijn gezondheidsproblemen geeft echter aan dat zelfs legendes hun grenzen hebben.

Een van de meest symbolische momenten in deze saga is de overdracht van het drumstokje aan Nic, Collins’ zoon, die de drumverantwoordelijkheden op zich nam tijdens de tour.

Deze actie, hoewel emotioneel beladen, benadrukt de cyclische aard van het leven en muziek; de fakkel wordt doorgegeven, zelfs als de oorspronkelijke houders moeten terugtreden.

De reis van Phil Collins wordt niet alleen gekenmerkt door professionele successen maar ook door persoonlijke uitdagingen. Zijn scheiding van Orianne Cevey, gevolgd door een tumultueus en openbaar schandaal, heeft ongetwijfeld extra stress en verdriet veroorzaakt.

De emotionele en financiële gevolgen van deze periode in zijn leven hebben een extra dimensie toegevoegd aan zijn strijd, waardoor zijn beslissing om terug te treden uit de muziekwereld nog complexer wordt.

Terwijl we getuige zijn van het einde van Phil Collins’ actieve muzikale carrière, is het duidelijk dat zijn invloed verre van afneemt.

Zijn muziek, die de soundtrack van zoveel levens heeft gevormd, zal blijven bestaan, een testament aan zijn ongelooflijke talent en toewijding. Collins’ verhaal is er een van ongekende successen en menselijke kwetsbaarheid, een herinnering aan de prijs van artistieke grootsheid.

Lees verder